0

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی
چهارشنبه 16 اسفند 1396  9:38 AM

نان پسته سوئدی

مواد لازم:

  • کره: 200 گرم
  • پودر قند: 80 گرم
  • آرد: 250 گرم
  • پسته (خردشده): 50 گرم
  • هل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • مربای توت فرنگی: به میزان لازم

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

  1. کره و پودر قند را به همراه هل داخل دستگاه همزن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
  2. پسته خردشده را با آرد مخلوط کنید و داخل دستگاه غذاساز ریخته تا کاملا یکدست شود.
  3. سپس داخل مواد کره ای بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد خمیر شود.
  4. خمیر آماده را داخل کیسه نایلونی قرار و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  5. سپس از یخچال خارج و به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کنید و داخل سینی فر قرار دهید و در مرکز آن فرورفتگی ایجاد کنید.
  6. خمیر را هم به همین ترتیب آماده کنید.
  7. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه بپزید.
  8. سپس از فر خارج و داخل سینی خنک کنید و در محل فرورفتگی ایجاد شده مربای توت فرنگی بریزید.
  9. شیرینی را در ظرف چیده روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها