پاسخ به:ضیافت شیرینیهای جدید نوروزی
چهارشنبه 16 اسفند 1396 9:38 AM
نان پسته سوئدی
مواد لازم:
- کره: 200 گرم
- پودر قند: 80 گرم
- آرد: 250 گرم
- پسته (خردشده): 50 گرم
- هل: یک چهارم قاشق چای خوری
- مربای توت فرنگی: به میزان لازم
طرز تهیه:
- کره و پودر قند را به همراه هل داخل دستگاه همزن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.
- پسته خردشده را با آرد مخلوط کنید و داخل دستگاه غذاساز ریخته تا کاملا یکدست شود.
- سپس داخل مواد کره ای بریزید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد خمیر شود.
- خمیر آماده را داخل کیسه نایلونی قرار و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
- سپس از یخچال خارج و به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کنید و داخل سینی فر قرار دهید و در مرکز آن فرورفتگی ایجاد کنید.
- خمیر را هم به همین ترتیب آماده کنید.
- فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و شیرینی ها را به مدت 20 دقیقه بپزید.
- سپس از فر خارج و داخل سینی خنک کنید و در محل فرورفتگی ایجاد شده مربای توت فرنگی بریزید.
- شیرینی را در ظرف چیده روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.