پاسخ به:ضیافت شیرینیهای جدید نوروزی
دوشنبه 14 اسفند 1396 6:10 PM
کوکی آناناس و بادام هندی
مواد لازم:
- کره (نرم): 200 گرم
- شکر: 50 گرم
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- آرد: 300 گرم
- پوست لیمو (رنده شده): 2 قاشق چای خوری
- آناناس شکری (خردشده): 3 قاشق سوپ خوری
- بادام هندی (پودر شده): یک چهارم پیمانه
- بادام هندی (درسته): به مقدار لازم
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینی فر را کمی چرب کرده کنار بگذارید.
- کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید و سبک شود.
- پوست لیموی رنده شده، آناناس خرد شده و بادام هندی پودرشده را اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده
- در نهایت آرد را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
- از خمیر به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کرده داخل سینی قرار دهید و در مرکز آن یک عدد بادام هندی قرار دهید و کمی فشار دهید تا داخل خمیر فرو رود.
- تمامی مواد را به همین ترتیب آماده کرده و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده داخل سینی خنک کنید.
- سپس در ظرف چیده و در دمای محیط دور از گرما و تابش خورشید نگهداری نمایید.
- این شیرینی را می توانید برای مدت زمان طولانی نگهداری کنید.
- در صورت تمایل می توانید خمیر را پهن کرده و با استفاده از کاتر مورد نظر برش داده و سپس در فر بپزید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب