کوکی های مربایی شکلات و پسته
مواد لازم:
- کره: 30 گرم
- عسل: 115 گرم
- آرد: 150 گرم
- بیکینگ سودا: یک دوم قاشق چای خوری
- پودر زنجفیل: یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر هل: یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر دارچین: یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر کاکائو: یک قاشق چای خوری
- شیر: یک قاشق سوپ خوری
- مخلوط پوست پرتقال و لیمو (رنده شده): 2 قاشق سوپ خوری
- مربای تمشک: یک چهارم پیمانه
- شکلات (ذوب شده): 100 گرم
- پسته (خردشده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
- کره و عسل را در تابه کوچکی روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شده و با عسل ترکیب شود. اجازه دهید خنک شود.
- سپس مواد خشک، شیر و پوست های لیمو و پرتقال را اضافه کرده و خمیر نرم و یکدستی بدست آورید.
- خمیر را در کیسه گذاشته و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
- خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 8 میلیمتر باز کرده و با کاتر گرد به قطر 3 سانتیمتر برش زده و با فاصله کمی از هم در سینی بچینید.
- اینک با وسیله ای مانند سمبه یا چوب ساق عروس وسط هر یک از کوکی ها را کمی گود کرده و این حفره را با مربا پر کنید.
- کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن سر هر کوکی را در شکلات ذوب شده فرو ببرید و سپس در پسته های خردشده بزنید و در ظرف بچینید.