0

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی
دوشنبه 14 اسفند 1396  6:09 PM

کوکیز پسته

مواد لازم:

  • کره (نرم): 115 گرم
  • شکر قهوه ای: 115 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • عسل: 100 گرم
  • آرد: 400 گرم
  • بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • پودر زنجفیل: 2 قاشق چای خوری
  • خلال پسته: 100 گرم
  • مربای زردآلو: 100 گرم

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

  1. کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.
  2. تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
  3. 1 قاشق سوپ خوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بیکینگ پودر و زنجفیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.
  4. خمیر آماده را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  5. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.
  6. خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.
  7. کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.
  8. بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
  9. سپس از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دو تا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.
  10. شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها