پاسخ به:ضیافت شیرینیهای جدید نوروزی
دوشنبه 14 اسفند 1396 6:09 PM
کوکیز پسته
مواد لازم:
- کره (نرم): 115 گرم
- شکر قهوه ای: 115 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- عسل: 100 گرم
- آرد: 400 گرم
- بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
- پودر زنجفیل: 2 قاشق چای خوری
- خلال پسته: 100 گرم
- مربای زردآلو: 100 گرم
طرز تهیه:
- کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.
- تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
- 1 قاشق سوپ خوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بیکینگ پودر و زنجفیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.
- خمیر آماده را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
- فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.
- خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.
- کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.
- بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
- سپس از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دو تا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.
- شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب