پاسخ به:ضیافت شیرینیهای جدید نوروزی
شنبه 12 اسفند 1396 5:34 PM
رول نوتلا
مواد لازم:
- کره: 250 گرم
- شیر: یک دوم پیمانه
- ماست: 2 قاشق سوپ خوری
- پودر قند: یک پیمانه
- نشاسته ذرت: یک پیمانه
- وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
- پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری
- نمک: یک پنسه
- آرد: حدود 3 الی 4 پیمانه
- نوتلا: حدود یک دوم پیمانه (برای داخل رول ها)
طرز تهیه:
- به غیر از آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو همه مواد را مخلوط کرده
- بعد آرد و بیکینگ پودر را افزوده تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
- میزان آرد مصرفی بستگی به نوع آرد دارد تا خمیر مورد نظر درست شود.
- بعد یک سوم از خمیر را برداشته و با پودر کاکائو ورز دهید.
- اگر خمیر سفت شود، یک یا 2 قاشق سوپ خوری شیر اضافه کنید.
- خمیر سفید را بین دو نایلون نازک باز کنید.
- بعد در جای دیگر خمیر قهوه ای را باز کرده و به صورت نوارهای باریک برش دهید.
- به صورت نوارهای دراز خمیر سفید را کاتر بزنید و بین خمیر از نوتلا گذاشته و رول کنید.
- دور رول ها از نوارهای قهوه ای پیچیده و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.