پاسخ به:ضیافت شیرینیهای جدید نوروزی
شنبه 12 اسفند 1396 5:33 PM
کرانچی نارگیل
مواد لازم:
- کره: 125 گرم
- شکر قهوه ای: 165 گرم
- عسل: یک قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ: 2 عدد
- آرد: 300 گرم
- بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
- پودر نارگیل: 80 گرم
- جو پرک: 45 گرم
مواد لازم کرم شکلاتی:
- شکلات: 185 گرم
- کره: 30 گرم
طرز تهیه:
- فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی فر را با کاغذ بپوشانید.
- کره، شکر و عسل را با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی به عمل آید.
- تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر و نارگیل و جو را اضافه کنید.
- از مواد آماده به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کنید و با چنگال روی سطح آن نقش بیندازید.
- درواقع با کمی فشار چنگال روی خمیر هم کمی مسطح می شود و هم جای چنگال روی آن باقی می ماند.
- سینی را به مدت 12 دقیقه در فر قرار داده تا شیرینی ها پخته و آماده شود.
- سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه روی توری منتقل کنید و بعد از خنک شدن کامل یکی از شیرینی را برگردانید
- روی آن از کرم شکلاتی ریخته و یک عدد شیرینی دیگر روی آن قرار دهید
- بعد از فرم گیری شکلات در وسط شیرینی ها آن را در ظرف چیده و روی آن را بپوشانید.
- این شیرینی را می توانید در ظرف دردار به مدت 15 روز نگهداری کنید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب