پاسخ به:ضیافت شیرینیهای جدید نوروزی
شنبه 12 اسفند 1396 5:33 PM
جول کوکی
مواد لازم:
- شکر: 50 گرم
- کره: 90 گرم
- آرد: 175 گرم
مواد لازم رویه:
- پودر شکر: 150 گرم
- آب لیموترش: 4 الی 5 قاشق چای خوری
- آب نبات های رنگی (خردشده): برای تزیین
- نقل های نقره ای یا طلایی: برای تزیین
- کرنبری (خردشده): برای تزیین
- تافی و پاستیل (خردشده): برای تزیین
طرز تهیه:
- ابتدا فر را روی 160 درجه سانتیگراد (325 درجه فارنهایت) گرم کنید و یک عدد قالب 18 سانت را کمی چرب کنید.
- آرد و کره را در غذاساز ریخته و هم بزنید و سپس شکر را اضافه کنید.
- مایه را جمع کرده و درون قالب پرس کنید و قبل از پخت با چاقو با اندازه های دلخواه برش هایی روی خمیر ایجاد کنید و به مدت 35 دقیقه بپزید و روی توری خنک کنید.
- در این فاصله پودر شکر و آب لیمو را با هم مخلوط کرده و درون قیف کاغذی ریخته و روی بیسکویت ها بریزید و قبل از این که رویه بسته شود، مواد تزیینی را روی آن بریزید.