کوکی نوتلا؛ شیرینی با عطر و طعم فوق العاده
مواد لازم:
- کره: 100 گرم
شکر: 150 گرم
آرد: 250 گرم
جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
نوتلا: 100 گرم
شکلات چیپسی: یک پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه
- فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینی فر را چرب کرده کنار بگذارید.
- کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کرمی شود.
- سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد صاف و یکدست شود.
- سپس آرد و جوش شیرین را مخلوط کرده و در دو مرحله به مواد کره ای اضافه کنید.
- بعد از مخلوط شدن شکلات چیپسی را داخل مواد بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.
- از مخلوط آماده به اندازه یک گردو در دست گرد کنید.
- سپس آن را مسطح کرده و در مرکز آن نوتلا بریزید.
- اطراف آن را جمع کرده و مجددا در دست گرد کنید و داخل سینی با فاصله 3 سانت از یکدیگر بچینید و به مدت 12 دقیقه در فر بپزید.
- سپس از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و بعد از خنک شدن کامل داخل ظرف بچینید.
- این کوکی را می توانید برای مدت طولانی داخل ظروف شیشه ای دردار در دمای محیط نگهداری کنید.