0

ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:ضیافت شیرینی‌های جدید نوروزی
شنبه 12 اسفند 1396  5:29 PM

کراسان فندق

مواد لازم:

  • کره: 125 گرم
    وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
    شکر: 55 گرم
    شکر قهوه ای: 50 گرم
    تخم مرغ: یک عدد
    خامه: 2 قاشق سوپ خوری
    فندق (خردشده): 55 گرم
    آرد: 260 گرم
    بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
    دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
    پودر شکر (اضافه): حدودا 80 گرم

ضیافت شیرینی‌های خانگی نوروز

طرز تهیه:

  1. کره، شکر، وانیل، شکر قهوه ای و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید.
  2. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس سینی فر را چرب کرده کار بگذارید.
  3. بعد از یکدست شدن مواد خامه، فندق خردشده، آرد، بیکینگ پودر و دارچین را داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید.
  4. خمیر را ورز داده تا یکدست شود.
  5. سپس داخل یک کیسه نایلونی قرار داده و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
  6. سپس از خمیر به اندازه 2 قاشق چای خوری در دست گرد کرده و سپس به شکل استوانه درآورده و به شکل هلال فرم دهید و داخل سینی با فاصله بچینید.
  7. تمام مواد را به همین ترتیب آماده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید.
  8. شیرینی را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از 5 دقیقه از سینی جدا کنید و داخل پودر شکر غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید.
  9. این شیرینی را می توانید در دمای محیط به مدت طولانی نگهداری کنید. دقت کنید این شیرینی را در ظرف دردار نگهداری کنید.

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها