طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی
چهارشنبه 9 اسفند 1396 4:21 PM
طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی با استفاده از مواد اولیه ای همچون لوبیا چشم بلبلی و شوید که طعم فوق العاده ای به این غذا می بخشد را در ادامه این بخش آسمونی می خوانید.
طرز تهیه لوبیا پلو خوشمزه شیرازی
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو شیرازی
طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی
ابتدا لوبیا چشم بلبلی را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید .
سپس دو برابر حجم لوبیا روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن به خوردش رود.
در مرحله بعد شوید را خوب شسته و پس از خشک شدن خوب و یک دست خرد کنید .
پس از آن برنج را آب کش کرده و شوید و لوبیا را لابه لای آن ریخته و دم کنید .
پس از دم کشیدن مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین روی برنج از آن استفاده کنید .
اگر دسترسی به روغن کرمانشاهی یا حیوانی دارید نصف نصف با روغن مایع مخلوط کرده حرارت داده و پس از سرو روی برنج بدهید .
این غذا را با مرغ زعفرانی یا گوشت ماهیچه یا گوشت گردن میتوانید سرو کنید که طرز طبخ گوشت و مرغ کنار این غذا بستگی به ذائقه ی افراد دارد .
چند نکته در مورد لوبیا پلو شیرازی
ارزش غذایی لوبیا پلو شیرازی
دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و آب پز ان را می خورند و معتقدند ضمن این که غذای خوبی است برای از بین بردن کرم معده نیز مفید است.