0

اشک‌های آنا برزینا

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

اشک‌های آنا برزینا
چهارشنبه 9 اسفند 1396  3:27 PM

آنا برزینا هستم متولد سال 1362 هستم. در شهر دیمیتروف اوکراین به دنیا آمدم. همانجا روانه مدرسه شدم. در سن 17 سالگی وارد رشته شرق شناسی (زبان و ادبیات فارسی و انگلیسی) دانشگاه ملی کی‌یف شدم. لیسانس و فوق لیسانسم را در این دانشگاه به پایان رساندم.
از سال 2005 تا سال 2012 در رشته زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران در مقطع فوق لیسانس و دکتری تحصیل و درجه دکتری را اخذ کردم.
از سال 2014 استاد زبان فارسی دانشگاه دولتی روابط بین الملل مسکو هستم.

اشک‌های آنا برزینا

آنا برزینا از شاعران اوکراینی است که در ایران زبان فارسی را آموخته است

او نقشی را هم در سریال شوق پرواز (شهید بابایی) ایفا کرده است. که در این رابطه از او سوال شد ه است.

- چطور برای بازی در سریال شوق پرواز انتخاب شدید؟

آن موقع من دانشجوی دانشگاه تهران بودم. تا جای که می دانم با دفتر گروه زبان و ادبیات فارسی تماس گرفتند و گفتند که دنبال بازیگری با مشخصاتی معیین می گردند. من را معرفی کردند. آن وقت سابقه بازیگری نداشتم. بعد از چندین تست بازی و عکس مرا انتخاب کردند. برای اولین بار که جلو دوربین رفتم بسیار استرس داشتم. همیشه به فکر دیالوگ ها و لحجه ام بودم چون نقش خانم امریکایی را ایفا می کردم و باید روی لهجه فارسی ام کار می کردم. برای این کلاس های زبان انگلیسی رفتم.

اشک‌های آنا برزینا

- قبلا هم کار هنری انجام می دادید؟

بازی در سریال "شوق پرواز" اولین تجربه من در این زمینه بود. کارگردان این سریال آقای صمدی، و بازیگران حرفه ای مثل شهاب حسینی و شهرام حقیقت دوست که نقش مقابل ایشان را بازی کردم همیشه کمک و پشتیبان من بودند.

غزل آنا درباره ایران

این خاک گهربار که ایران شده نامش
شیری است که مابین دو دریاست کنامش

مهتاب نشسته، سر هر گنبد این خاک
مانند کبوتر که نشسته است به بامش

از مرز فرا رفته به پیغمبری شعر
با سعدی و با مولوی از عشق، پیامش

شوقی ازلی دارم، با خاک عزیزش
عشقی ابدی دارم، در دل به دوامش

از شوق، مشرف بشو ای باد صبا تا
یک بار سلامم برسانی به امامش

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon shayesteh2000 borkhar fatemeh_75 majid68 zahra_53 mamadbayat zinab84 ali_81 iustminers nezarat_ravabet mehdi0014
دسترسی سریع به انجمن ها