ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: این نان خوشمزه و مقوی را برای عصرانه تهیه و کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید.
میزان سرو: 8 الی 10 نفر
مواد لازم:
- خمیر نان: یک عدد
- آب: یک دوم پیمانه
- روغن آفتابگردان: یک دوم پیمانه
- جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
- آرد: دو و یک دوم الی 3 پیمانه
- برگه جعفری (ریز خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
- سیب زمینی (پخته): 2 عدد
- زرده تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه:
1. آب، روغن آفتابگردان و جوش شیرین را در ظرف مناسبی روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب گرم شود. این مخلوط را به خمیر اضافه کرده و ورز دهید.
2. آرد را به تدریج اضافه کرده و به خوبی مواد را ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
3. برگ جعفری ریز خرد شده و سیب زمینی پخته و له شده را به مواد اضافه کرده و ورز دهید.
4. دست خود را به روغن آفتابگردان آغشته کنید و گلوله هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. آنها را کف دست خود پهن کنید و با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
5. زرده تخم مرغ را کمی با چنگال زده و با برس روی آنها بمالید.
6. سینی فر را به مدت 25 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر ور آید و سپس آن را به مدت 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.