0

کیک با روکش سبز

 
fatemeh_75
fatemeh_75
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1388 
تعداد پست ها : 10557
محل سکونت : اصفهان

کیک با روکش سبز
سه شنبه 8 اسفند 1396  4:54 PM

 

782886_951

این کیک سبز خوشمزه انتخابی مناسب برای عصرانه فرزندانتان است و می تواند برای میهمانی ها و جشن های شما هم گزینه خوبی باشد رویه سبز رنگ آن به آن زیبایی خاصی داده است

 

این کیک خوشمزه در 1 ساعت و 15 دقیقه آماده می شود. با این مقدار مواد می توانید 9 قطعه براونی 5 سانتی با رویه سبز تهیه کنید که برای پذیرایی از 9 نفر مناسب می باشد. این شیرینی را تا 3 روز می توانید در ظرف در بسته تازه نگه دارید.

 

مواد لازم

  • آرد گندم 1 پیمانه
  • پودر کاکائو ½ پیمانه
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • روغن نباتی ⅔ پیمانه
  • شکر ½ 1 پیمانه
  • عصاره وانیل خالص 2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ  2 عدد

مواد لازم برای خامه کره ای سبز رنگ

  • کره 1 پیمانه
  • پودر شکر شیرینی پزی  2 پیمانه
  • نمک کمی
  • عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
  • رنگ سبز خوراکی چند قطره

طرز تهیه:

1.فر را در دمای 176 درجه سانتیگراد گرم کنید. تابه شیرینی پزی را با فویل بپوشانید، بعد با کره کمی چرب کرده و کنار بگذارید.

 

2.آرد گندم را درون کاسه ای متوسط با پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک با سرعت به هم بزنید و کنار بگذارید. در کاسه ای جدا با سایز متوسط، روغن، شکر، وانیل و تخم مرغ را با هم ترکیب کنید و مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. سپس خمیر بدست آمده را به تابه شیرینی پزی انتقال دهید.

3.  30 تا 40 دقیقه صبر کنید تا جایی که براونی خودش را بگیرد و وقتی خلال دندانی درون کیک فرو می برید بدون اینکه مواد کیک به آن چسبیده باشد بیرون بیاید. بروانی را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.

4. در حالی که کیک تان خنک می شود خامه کره ای را آماده کنید. خامه را به کره اضافه کنید و با میکسر حدود 5 دقیقه به هم بزنید تا پف کرده و براق شود.

5. پودر شکر را به همراه نمک اضافه و حدود 5 دقیقه مخلوط کنید (به تدریج با سرعت بیشتر) تا وقتی شکر کاملاً با مواد آمیخته شود. در صورت نیاز میکسر را یکی دو بار خاموش کنید و دور کاسه را بگیرید تا مواد دور کاسه هم مخلوط شود.

6. حالا وانیل را اضافه کنید و دوباره برای 3 دقیقه به هم بزنید تا مخلوط تان براق شده و پف کند. وقتی خامه کره ای لطیف و ملایم به نظر رسید، زمان آن رسیده که رنگ را به خوردش دهید. رنگ خوراکی را با مواد بزنید تا تمام رویه خامه سبز رنگ شود و نقطه سفیدی در آن باقی نماند.

7. برای پوشش سطح رویی، بروانی ها را از تابه خارج کنید و روی سطح تمیزی قرار دهید. لایه ای ضخیم از خامه کره ای را بر روی سرتاسر براونی های خود بکشید و با ترافل رنگی آنها را تزیین و به 9 قسمت مربع شکل تقسیم کنید. سرو کنید و از آن لذت ببرید.وب سایت نمناک

آفتاب آمد دلیل آفتاب     گر دلیلت باید از وی رخ متاب

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها