0

قطبي: قهرماني با ايران مهم‌تر از چهارمي با كره‌جنوبي در جام‌جهاني است

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

قطبي: قهرماني با ايران مهم‌تر از چهارمي با كره‌جنوبي در جام‌جهاني است
چهارشنبه 22 دی 1389  2:35 PM

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري فارس از دوحه، افشين قطبي پس از تمرين صبح امروز تيم ملي فوتبال ايران، گفت: بازي خوبي مقابل عراق انجام داديم. عراق تيمي است كه خصوصيات خاص خودش را دارد. اين ديدار دو جنبه براي ما داشت؛ يكي اينكه مقابل قهرمان دوره قبل بازي مي‌كرديم و دوم اينكه مقابل تيمي به ميدان رفتيم كه تاريخچه زيادي بين اين دو كشور وجود داشت.
وي ادامه داد: كمي احساس بازيكنان ما بر منطق فوتبالي‌شان غلبه كرده بود، از همين‌ نظر هم كمي دچار مشكل شده بوديم. فكر مي‌كنم در ديدارهاي آينده نسبت به بازي مقابل عراق عملكرد بهتري داشته باشيم و اميدوارم مقابل امارات و كره شمالي هم موفق به كسب هر 3 امتياز شويم.

قطبي در خصوص اينكه قهرماني با ايران در جام ملت‌ها براي او مهم‌تر است يا كسب عنوان چهارمي با كره جنوبي در جام جهاني، تصريح كرد: بدون شك قهرماني با ايران لذت و اهميت بيشتري براي من دارد. چون خاطره خوش‌تري در ذهن من باقي مي‌گذارد. ايران كشور من است و هر كس آرزو دارد در تيم ملي كشورش موفق شود. اين مهم‌ترين آرزوي شخصي من در زندگي‌ام است.
وي در پاسخ به اين سوال كه پارك ‌جي ‌سونگ گفته بود قطبي بازي خواني خوبي دارد، عنوان كرد: با پارك 5 سال در جام ملت‌ها و در جام جهاني كار كردم و شناخت خوبي نسبت به يكديگر داريم.
سرمربي تيم ملي گفت: براي ديدارهاي بعدي احتمال دارد تغييرات كوچكي در تركيب اصلي دهيم تا بازي به بازي بهتر شويم و از بازيكنان بهتري براي پوشش نقاط ضعف‌مان استفاده كنيم. نمي‌توانم در بين 16 تيم حاضر تيم ضعيفي پيدا كنم. همه تيم‌ها با هدف هستند، اما مهم‌ترين هدفمان تمركز روي پيروزي در مسابقات است.

وي در مورد ديدارهاي آينده تيم ملي در جام ملت‌ها، گفت: هر دو تيم ديگر گروه ما خوب هستند. به نظر من امارات در ديدار با كره شمالي بهتر بود. آنها از نظر بازي تركيبي، به خصوص در خط حمله عملكرد بهتري داشتند و بازيكناني دارند كه مي‌توانند براي ما دردسرساز شوند. با كره شمالي هم قبلا بازي كرديم، آنها در ساختار دفاعي منسجم هستند و موقعيت‌هاي كمي به مهاجمان حريف مي‌دهند و در ضدحملات نيز خطرناك ظاهر مي‌شوند.
قطبي در مورد تعويض خلعتبري و اينكه با حضور او تيم ملي روان‌تر بازي كرد، گفت: 23 بازيكن در اختيار داريم كه همه مي‌توانند براي تيم ملي موثر باشند. وقتي احساس مي‌كنيم يك بازيكن مي‌تواند موثرتر از بقيه باشد از وي در تركيب اصلي استفاده خواهيم كرد.
به گزارش فارس قطبي در پاسخ به اين سوال كه آيا اصراري به استفاده از مسعود شجاعي در تركيب تيم ملي داريد، عنوان كرد: اصرار به فرد خاصي نيست، اصرار من براي موفقيت تيم ملي ايران است.

سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سوال كه كفاشيان گفته بود اگر قطبي عملكرد خوبي در جام ملت‌ها داشته باشد قراردادمان را با وي تمديد مي‌كنيم، گفت: بهتر است در اين شرايط حرفي از قرارداد نزنيم و تمركز اصلي ما روي جام ملت‌ها باشد. چون مهم‌ترين چيز همين است و بايد براي موفقيت تيم ملي تلاش كرد. من و بازيكنان مهم نيستيم؛ چيزي كه مهم است ايران است.
وي در خصوص اينكه آيا پيروزي مقابل عراق شيرين‌ترين برد كارنامه افشين قطبي در تيم ملي ايران است، گفت: فكر كنم برد مهمي بود و حساس‌ترين مسابقه ما در مرحله گروهي محسوب مي‌شد، اما من اين‌طور قضاوت نمي‌كنم چون مهم‌ترين چيز براي موفقيت، كسب 3 امتياز بود كه به آن رسيديم. در ديدارهاي آينده نيز همين هدف را دنبال خواهيم كرد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها