0

ساندویچ دوروم، پلو و کوفته

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

ساندویچ دوروم، پلو و کوفته
جمعه 4 اسفند 1396  5:00 PM

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: این کوفته‌های گوشت را به‌صورت ساندویچ، به همراه سالاد یا ماست میل می‌کنند.

 


میزان سرو: 2 الی 4 نفر

مواد لازم:
 
  • نان لواش: 2 عدد
  • برنج: یک پیمانه
  • گوجه فرنگی (رنده شده): 2 عدد
  • روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
  • آب: یک پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم کوفته:
 
  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم
  • پیاز (رنده شده): یک عدد
  • سیر (ریز خردشده): یک حبه
  • زیره (پودرشده): یک قاشق چای خوری
  • آب: یک قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون: یک قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری
  • پنیر چدار (رنده شده): یک سوم پیمانه
 
 ساندویچ دوروم (Durum) پلو و کوفته

طرز تهیه:

1. برنج، گوجه فرنگی رنده شده، روغن زیتون، نمک و آب را در ظرف فر با هم مخلوط کنید. در ظرف را بگذارید و در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برنج بپزد.

2. برای تهیه کوفته ها، پیاز را رنده کرده و فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
 
3. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر ریز خردشده، زیره پودر شده و مقداری نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
 
4. دو کوفته دراز و ضخیم از مواد تهیه کنید و در سینی فر قرار دهید.
 
5. مقداری آب و روغن زیتون روی آنها بریزید. روی آنها را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کاملا بپزند.

6. نان های لواش را روی سطح کار پهن کنید. پلو و کوفته ها را میان نان ها تقسیم کنید. نان ها را رول کنید و در سینی فر قرار دهید.
 
7. نیمی از پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید.
 
8. سپس آنها را از فر درآورید و بقیه پنیر چدار رنده شده را روی آنها بپاشید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها