0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396  6:59 AM

وصیت نامه شهید محمدرضا رمضانی شهری

وصيت نامه مژده به صبركنندگان ، آنانكه چون به حادثه دچار شويد وبگوييد مابه فرمان خدا آمده وبه سوی او رجوع خواهيم كرد من براساس رسالت ومسئوليتی كه حس نموده ودر راه الله وبرای پاسداری و حراست از انقلاب اسلامی به جبهه آمدم وبه جنگ عليه

وصيت نامه

مژده به صبركنندگان ، آنانكه چون به حادثه دچار شويد وبگوييد مابه فرمان خدا آمده وبه سوی او رجوع خواهيم كرد من براساس رسالت ومسئوليتی كه حس نموده ودر راه الله وبرای پاسداری و حراست از انقلاب اسلامی به جبهه آمدم وبه جنگ عليه متجاوزاين پر داختم سلام من بر شما پدر گرامی ومادر ارجمند وصبورم سلام من برادران و خواهران محبوبم

اميد وارم حال كه اين نامه را می خوانيد ومی دانم كه اشك در چشمان حلقه زد بر شهادت من گريه نكنيد مبادا در سوگ من نشسته عزاداری كنيد تنها آرزوی من از شما اين است كه با شهادت من شيرينی پخش كنيد پدر مادرم برای من زياد دعا كنيد واز خداوند رحمن ورحيم طلب مغفرت كنيد چرا كه من خودم رابی گناه نمی دانم نماز وروزه مرا پنج ماه به بالا هر چه صلاح می دانيد بدهيد كه روحم شاد باشد پدربه مادر وخواهران وبرادران وهمه دوستان ونزديكان ياد آوری كنيد كه پيام نايب امام زمان عج رابه گوش گيرند وندای اورا فوراً لبيك گويند واز خدا بخواهيد كه وجود مقدسش را از جميع بلايا حفظ كند وطول عمر به او مرحمت فرمايد آمين يا رب العالمين .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها