پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396 6:55 AM
وصیت نامه شهید فتح الله خرم نژاد
خدمت پدر و مادرم باید عرض كنم شما خیلی زحمت برای من كشیده اید ولی من نتوانستم آن را جبران كنم مرا ببخشید و از همسرم می خواهم كه اگر شهید شدم صبور باشد وگریه مكن زیرا گریه تو باعث شادی دشمن می شود و از شما میخواهم كه صبر و استقامت پیشه سازید كه خداوند با صابرین است .
شهید فتح الله خرم نژاد
بسم الله الرحمن الرحیم
« ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون
گمان نبرید كسانیكه در راه خدا كشته میشوند مرده اند بلكه زنده اند و نزد پروردگارشان روزی می خورند » .
با سلام و درود خدمت آقا امام زمان (عج) و نایب بر حقش امام خمینی و با درود و سلام به شهدای صدر اسلام تاكنون بخصوص شهدای كربلای ایران و با سلام و درود خدمت پدر و مادر و همسر و برادران و خواهرانم و دوستان و قومان و آشنایان امیدوارم در طول زندگی اگر خدای ناكرده خطایی یا حرف بدی سرزده و باعث رنجش شما شده مرا ببخشید . خدمت پدر و مادرم باید عرض كنم شما خیلی زحمت برای من كشیده اید ولی من نتوانستم آن را جبران كنم مرا ببخشید و از همسرم می خواهم كه اگر شهید شدم صبور باشد وگریه مكن زیرا گریه تو باعث شادی دشمن می شود و از شما میخواهم كه صبر و استقامت پیشه سازید كه خداوند با صابرین است . والسلام
اینجانب باید به عرض برسانم كه خانه ای كه دارم سه دانگ آن برای همسرم می باشد چون مهریه اش به من بخشید و در مقابل آن قرار شد كه سه دانگ خانه را به نام او كنم و مقداری پول در حساب بانكی اینجانب می باشد آن را بگیرید و مقداری برادری برای من كار كرده و هفت هزار تومان پول آن پهلوی من می باشد در دفترچه یادداشت نمودم حساب كنید و به او بدهید و بقیه را به پدرم بدهید .
والسلام علیكم ورحمه الله وبركاته
فتح ا... خرم نژاد 13/3/1367
سهراب سپهری