پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396 6:55 AM
وصیت نامه شهید سید محمود خورشیدی
ای پدر ومادر گرامی كه مرا با رنج و سختیهای زیاد بزرگ كردید و مرا در راه خدا رهایم كردید و من هم وظیفه خود را انجام داده ام و در راه خدا شهید شدم . ای پدر و مادر عزیز خواهش كه از شما دارم در عقب جنازه من گریه و زاری نكنید و در این مورد نگران نباشید چون من به مقام والای خودم رسیدم و به نزد پروردگار خویش رفتم و نزد پروردگار روزی می خورم و من از امام حسین عزیز تر نبودم كه به ضرب شمشیر شهید شد .
شهید سید محمود خورشیدی (1278875)
بسم الله الرحمن الرحیم
« ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیا عند ربهم یرزقون .
گمان نبریدكسانیكه در راه خدا كشته میشوند مرده اند بلكه زنده اند
ونزد پروردگارشان روزی می خورند» .
با سلام و درود به حضرت مهدی (عج) و نایب بر حقش امام خمینی و با درود و سلام به تمامی شهدای صدر اسلام و تمام كفر ستیزان اسلام و با سلام بر پدران و مادران با ایمان و متعهد به اسلام و انقلاب كه چنین فرزندانی را پرورش می دهند و به جبهه در را ه خدا هدیه می كنند . و سلام بر پدر و مادر و بردار و خواهر و بستگان خودم . ای پدر ومادر گرامی كه مرا با رنج و سختیهای زیاد بزرگ كردید و مرا در راه خدا رهایم كردید و من هم وظیفه خود را انجام داده ام و در راه خدا شهید شدم . ای پدر و مادر عزیز خواهش كه از شما دارم در عقب جنازه من گریه و زاری نكنید و در این مورد نگران نباشید چون من به مقام والای خودم رسیدم و به نزد پروردگار خویش رفتم و نزد پروردگار روزی می خورم و من از امام حسین عزیز تر نبودم كه به ضرب شمشیر شهید شد . و ای پدر و مادر صبر و استقامت داشته باشید تا اینكه شما هم به سعادت حقیقی خود برسید . و ای مادر تو باید شیر خودت را حلالم كنید وهر چه از من بدی دیدید مرا ببخشید . و ای برادر و خواهر عزیزم شما نیز از كشته شدن من ناراحت نباشید و صبر داشته باشید كه انشا الله خداوند توفیق عاید شما می كند . شما فرزندانی همچون پدر و مادر خود تربیت كنید تا اینكه بتوانند فردی با تقوا در جامعه اصلاح باشد و بتوانند راه شهدا را ادامه دهند و سلام گرم من را به تمام اقوام و خویشان خود برسانید و شما را به خدای بزرگ میسپارم .
والسلام - سید محمود خورشیدی مورخ 25 /8/1363
سهراب سپهری