0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396  6:54 AM

وصیت نامه سردار رشید اسلام مهدی خوش سیرت

الا وان الیوم الخمار وعذاالسباق والسبقتالجنه والغایه النار

آگاه باشید امروز آمادگی و آماده شدن است و فردا هنگام سبقت و پیشی گرفتن ، بهشت جایزه پرندگان مسابقه و پایان کار ( عقب ماندگان مسابقه ) دوزخ می باشد . ( نهج البلاغه خ؟؟؟)

بنام خداوند بزرگ که به بزرگی و وحدانیت خودش بر همه ما منت نهاد و حیات ما در فضای روحانی جمهوری اسلامی ایران مقدر گردانید . خدایا عمری است که بسر من گذشت ولی من نگذشتم و در مدت حیات بارها خودم را دیدم و پسندیدم و تو را ای خدای مهربان فراموش کردم . خدایا هر روز و هر لحظه از حیاتم

برکات و رحمت تو از بالا بر من و ما فرود آمد ولی جواب این خوبی ها را من به بدی پاسخ دادم . ای خدای مهربان مدتها بود که غافل و بی خبر از خودم بودم و باز هم تو کرم کردی و مرا به وظیفه خود آشنا کردی و آن زمان بود که تازه فهمیدم که ای وای چه کردم

و چگونه به دست خودم فردای خود را به سیاهی و تباه کشاندم و آنجا بود که جبران آنرا بر خود دشوار و سخت دیدم و باز هم لطف تو بدادم رسید و باب توبه و بازگشت را جلوی را هم نمایان کرد چه میگویم نه اینکه نشانم دادی بلکه مرا دعوت نمودی و گفتی اگر برگردی

به سوی من نه اینکه میپذیرم تو را بلکه تو را دوست خواهم داشت حال ای خدای مهربانم عاصیم و گمراهم و آلوده ام .... و با همه بی آبرويی خود به سوی تو بر گشتم و واسطه ای ندارم به همه بدی کردم و از خودم رنجاندم و اینک جز لطف و کرم تو واسطه ای را نمی یابم پس

ای خدای مهربان مرا پذیرا باش و در دریای رحمت و کرم خود مرا غرق کن تا نجاتم دهی ، خدایا اینک که لحظاتی بیش به عملیات نمانده است بغض گلویم را گرفته و نمی دانم چه اشکی بریزم ، خدایا اشک ندامت و شرمندگی بر گونه ام روان است و در حالی که مقربان صالح در گاهت در این زمانها که

لحظه ای وصل است اشک ؟؟؟( شوق وصال محبوب ) می ریزند خدایا فردایم چگونه است ، خدایا روز حساب چه بر من مقدر کرده ای ، خدایا با این آلودگی و رو سیاهی شرم دارم که پیشگاه تو حاضر شوم برای حساب و بازپرسی ، پس ای مهربان ترین مهربانان

مرا به کرم خود ببخش و رسوایم مگردان خداوندا اینک که مدت ؟؟؟ سال و اندی از عمر این جهاد مقدس می گذرد بجز قلیلی از دوستان کسی را با خود در سنگر نمیبینم زیرا عده ای به لقای تو آمدند و عده ای بر روی تختهای بیمارستان و منزل بستری هستند و

عده ای نیز با توجیهات مختلف خود را به کارهای پشت جبهه مشغول نمودند و درد من از گروه سوم است زیرا شهدا و معلولین با خون خود وفای خود را به امام به اثبات رساندند ولی درد گروه سوم است که دلم را چرکین کرده است . و گویا اصلاً در این دنیا نیستند و فریاد استعدادطلبی انقلاب

را از حلقوم امام نمی شنوند ، خدایا تو خودت به کرم خود دلها و گوشهایشان را بیدار و شنوا گردان و توفیت پوشیدن لباس رزم مجاهدانت را به آنان بده پدرم و مادرم و همه اعضاء خانواده مفتخر و خرسند باشید که امروز خداوند به شما افتخار می کند

و اگر در طی این راه مقدس خونم بر زمین ریخت و به رود پر خروش شاهدان پیوست پس ؟؟؟ ( خوشا بحال شما ) که خود را با زهرا (س ) همدرد کردید و من هم آنوقت روحم در آرامش است که طوری زندگی کنید که انگار فرزندی به انقلاب تقدیم نکرده اید و همیشه خود را بده کار انقلاب و اسلام و امام بدانید . و از زحمات جان فرسای شما که در حقم نمودید از خداوند برایتان طلب اجر و مغفرت دارم و از برادرانم نیز عاجزانه در خواست دارم که با سلاح تقوی و صبر خادم انقلاب باشند و از مواضع تفرقه دوری کنند

و از خواهرانم مسئلت دارم که در کردار و افعال خود به زینب ( س ) اقتداءکنند و در امر جهاد بی تفاوت نباشند. از برادرم محمد نیز کمال تشکر را دارم . و تقاضامندم که هیچ وقت پدر و مادر خود را از مهربانی و حمایت خود بی نصیب مگردان، و از همه

دوستانم می خواهم که بندگی خود را به خدا در عمل ثابت کنند و وفاداری خود را به امام و انقلاب تا حد نثار جان خود به اثبات رسانند و کسی سنگ دوستی مرا به سینه نزند جز در لباس جهاد و تقوی ، ای عزیزانی که زیر تا بوت مرا گرفته اید و قدم در گورستان آستانه نهاده اید

از عاقبت کسانی که در اطرافتان در زیر زمین پوسیده اند عبرت بگیرید و دلتان را از علايق بر کنید که روزی شما نیز به آنان ملحق خواهید شد . ای قهرمانان انقلاب ، امت اسلامی آستانه از کسانی که خود را در صحنه انقلاب دایه های مهربانتر از مادر می دانند

بترسید و حذر کنید . همسرم حلم و برد باری را در خود تقویت کن اگر موفق به این کار شدی هیچ وقت حوادث زندگی از کوره بدر نخواهد کرد در مقابل خطای انسانها حلیم باش و در مقابل کم محبتهاي تو مهربانتر باش قرآن میفرمایید : که از خصوصیات بندگان خوب خدا این است که در زمین با تواضع راه

می روند و از خطای انسانهای جاهل با سلامتی گذشت می کنند . ( و عبادالرحمن الذین یعشون علی الارض هونا و اذا خاطههم الجاهلون قالواسلاما ) فرقان

همسرم اگر می خواهی خدا از تو راضی باشد باید در راهش حرفها و طعنه ها و ملایمتها را به جان خریدار باشی و در این راه از خود خدا کمک بخواه و بدان که انسانی سر نوشتی دارد که هیچ چیز نمی تواند آن را تغییر دهد . و اگر فرزندی خداوند نصیبمان

کرد خوب از او مواظبت کن و او را اهل قرآن و مومن و مجاهد پرورش بده حال اگر پسر شد در سنگر نبرد و اگر دختر شد در سنگر عفاف و صبر ، و اگر تقدیر بر رفتن من از این دنیا باشد . در تنهای خود تکیه بر خدا کن و طوری زندگی کن که خداوند را از

خود راضی کنی . واسلام

وعده ملاقات ما در قیامت

گناه کار جبهه ها مهدی خوش سیرت

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها