0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396  6:53 AM

وصیت نامه شهید محمود خط‌یبی بایگی‌

وصیت نامه

بسم الله الرحمان الرحیم

انفرو اخفافا وثقالا وجاهدو ا با موالكم وانفسكم فی ستیا الله

وصیت نامه

بسم الله الرحمان الرحیم

انفرو اخفافا وثقالا وجاهدو ا با موالكم وانفسكم فی ستیا الله

با همه تجهیزات وساز وترگ بسیج شوید ودر راه خدا با اموال وجانهای خود جهاد كنید ،

صحبت با مادرم :مادرم دوست دارم همچون مادران دیگر شهدا با صبر انقلابی از اینكه من شهبد شده ام خوشحال با شی ومرا یك یك قربانی از این خا نواده برای خدا بدانی وهیچگونه ناراحتی نداشته باشی كه من شهید شدم

صحبتی با پدرت :پدرم دو ست دارم همچون حضرت امام حسین كه در جنگ با یزید پسرش حضرت علی اصغر را در راه خدا قربانی نمود وهیچگونه ناراحتی نداشت و مبارزه كرد تا شهید شد تو نیز ناراحت نباش از اینكه خانواده ما هم شهید برای خدا ودر راه انقلاب اسلامی داده خشحال باش

صحبتی با برادران شما ای برادر انم كی خواهم همچون برادران دیگر شهدا صبور باشید وراهم را ادامه دهید وپشتیبان امام امت واسلام با شید وامام را یاری نمایید

صحبتی با خواهران :خواهرانم دوست دارم همچون زینبی كه برادرش شهید شد ورسالت خود را به خوبی انجام داد توهم انجام دهی

صحبتی با عاشقان شهادت :كسی كه شهادت را دوست می دارد برای او علوم فیزیك وشیمی و از این قبیل فریبی بیش نیست

صحبتی با ملت ایران :اسلام را یاری نماید و امام را پشتیبانی تاشید واز تمام دوستان اقوام وآشنایان وهمسایگان پدر ومادر وخواهر وبرادرانم حلالیت می طلبم

ضمنا حلالیت شما باعث شادی روحم می تا شد

قطعه شعری به دوستان وآشنایان

اگر بار گران بئدم رفتم اگر نا مهربان بودم رفتم

وصیتم :

چنانچه موفق شدید مرا در دور ضریح امام حسین ویا ضریح امام رضا طواف دهید ،چنانچه موفق نشدید اشكالی ندارد در هر كجا كه بودجه پدرم رسید مرا دفن كنید

ضمنا درخواستم اینست كه كسی در عزایم گریه نكند

انا لله و انا الیه راجعون

اسلام علیك ورحمه الله و بركاته

محمود خطیبی

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها