0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396  6:52 AM

وصیت نامه شهید احمد خلیلی فرد

وصیتنامه

بسم الله الرحمن الرحیم

با سپاس از خداوند كریم و با سلام بر انبیاء و اوصیاء و ائمه اطهار(ع) و بر حضرت مهدی، بزرگ رهبر بشریت، دادگستر جهان و نایب برحق آن امام بزرگوار و با سلام بر شهیدان تاریخ از صدراسلام تا به كنون، به ویژه شهدای مظلوم و گمنام خطه‌ی خونین كردستان و بالاخره سرداران شهید سپاه توحید كه با ضد انقلاب و منافقین تا آخرین نفس خود جنگیدند و منطقه را از لوث وجود ناپاكان پاك نمودند .

وصیتنامه

بسم الله الرحمن الرحیم

با سپاس از خداوند كریم و با سلام بر انبیاء و اوصیاء و ائمه اطهار(ع) و بر حضرت مهدی، بزرگ رهبر بشریت، دادگستر جهان و نایب برحق آن امام بزرگوار و با سلام بر شهیدان تاریخ از صدراسلام تا به كنون، به ویژه شهدای مظلوم و گمنام خطه‌ی خونین كردستان و بالاخره سرداران شهید سپاه توحید كه با ضد انقلاب و منافقین تا آخرین نفس خود جنگیدند و منطقه را از لوث وجود ناپاكان پاك نمودند .

باسلام بر رزمندگان ، رزمندگانی كه بر ندای حسین زمان پاسخ مثبت دادند و عاشقانه به جبهه‌های نور بر علیه ظلمت شتافتند تا قانون الهی در سراسر گیتی حاكم گردد و با سلام بر روحانیت متعهد پیرو خط امام و پاسداران خون شهدا و امت شهیدپرور .

پدر و مادرم سلام علیكم :

مرا ببخشید از اینكه نتوانستم زحماتی را كه برای من كشیده‌اید جبران نمایم. نگران من نباشید. پدر و مادرم و همسر فاطمه گونه‌ام، انشاءالله خداوند به شما صبر عنایت بفرماید گرچه برای شما عمل كردنش مشكل است , امیدوارم برای خدا تحمل نمائید. من راضی بودم به رضای خداوند كریم، من منتظر چنین روزی بودم، من خدا را شكر می‌كنم از اینكه لیاقت و توفیق پیدا كردم در راه اسلام به فرمان امام عزیز قدم گذارم، امید است این قدمهای ناقابل من مورد قبول باریتعالی واقع گردد . گریه كه می‌كنید مبادا كه به خاطر از بین رفتن من باشد من امانتی بیش نبودم پیش شما،خدا می فرماید :

انالله و انا الیه راجعون

خداوند به ما توفیق دهد كه صالح از دنیا برویم و عاقبت امور همه ما را ختم به خیر بگرداند. گریه كه می‌كنید به یاد امام حسین(ع) و حضرت زینب(س) و مصیبتهایی كه آنها به خاطر اسلام متحمل شده‌اند ,باشد. در ضمن هر وقت دعا كردید و اشكهایتان جاری شد و قلبتان شكست برای آمرزش گناهانم از خدا طلب بخشش نمائید. امید است خداوند از سر تقصیراتم در گذرد .

برادرانم :

مبادا دست از اسلام و امام بكشید، دنباله رو راه شهدا باشید. در این موقعیت حساس از اسلام حمایت نمائید و در راه مقدس اسلام ثابت قدم باشید. بیشتر به یاد خدا باشید و به فكر آخرت خودتان باشید و برای پیروزی رزمندگان اسلام دعا كنید. مبادا پدر و مادرم از شما رنجیده شوند، سعی كنید نسبت به پدر و مادر رئوف و مهربان باشید . خواهرانم :

شما نیز زینب گونه باشید و پیام خون شهدا را به جهانیان برسانید. از شما می‌خواهم كه برایم نگران نباشید و افتخار كنید كه برادرتان قدم در راه مقدس «صراط المستقیم » راهی كه انبیاء طی نموده‌اند, گذاشت. توكل به خدا داشته باشید .خداوند به شما هم صبر عنایت فرماید. برایم دعا كنید

خطاب به برادران و خواهران :

مرگ راهی است كه باید پیمود و سفری است كه باید رفت، حال چه بهتر این رفتن در راه خدمت به اسلام و ملت شریف اسلامی باشد.مگرنه این است که امام خمینی می فرماید: شربت شهادت نوشیدن و با سرافرازی به لقاءالله پیوستن ,بزرگترین آرزوی ماست. همانا اولیاء‌الله هم این آرزو را می‌كردند .

سپاس خداوند متعال را كه خدمت در راه خودش را به ملت شریف ما عطا نمود و سپاس خداوندی را كه نعمت بزرگ امام را به ما ملت خداجوی عطا فرمود. آری این امام بود كه به ما شخصیت انسانی داد و ما را بیدار ساخت. قدر امام را بدانید و حداكثر استفاده را از این بزرگوار بكنید و از یاران باوفای امام حمایت كنید .

با منافقین كوردل كه می‌خواهند خط امام را خدشه‌دار كنند مبارزه كنید، آنها را بهتر بشناسید، به فرمایشات امام بزرگوار گوش دهید و به گفته‌های ایشان عمل نمائید .

هر زمانی كه از عمر جمهوری اسلامی می‌گذرد وظیفه ما بیشتر و سنگین تر می شود. انشاء‌الله دینی كه به شهدا و اسلام دارم بهتر ادا نمائیم و از خداوند متعال در این راه پرفیض الهی بخواهیم ما را یاری نماید. برای شادی روح شهدا دعا را فراموش نكنید. در نماز جماعات و نماز عبادی سیاسی جمعه هرچه فعال‌تر شركت كنید و مشتی باشید بر دهان یاوه‌گویان .با حضور در جبهه‌های نور علیه ظلمت اسلام را یاری نمائید و رزمندگان اسلام را پشتیبانی نمائید .

روحانیون كه از خط ولایت فقیه هستندرا از خود بدانید، انشاءالله خدا جنگ میان اسلام و كفر را به نفع اسلام خاتمه دهد و شر دشمنان را از سر مسلمین جهان قطع نمایید .

وصیتم را با چند دعا خاتمه می‌دهم :

خدایا امام بزرگوار را تا انقلاب مهدی(عج) برای مسلمین جهان نگه دار .

خدایا قلوب سیاه ما را به نور ایمان منور و روشن بگردان و ما را به وظایف خود آشنا ساز .

خدایا یاران امام بزرگوار را در پناه خودت حفظ نما .

خدایا به خانواده‌های شهدا صبر جزیل عنایت فرما .

خدا حافظ همه ی شما احمد خلیلی فر

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها