پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396 6:48 AM
وصیت نامه شهید حسین دهقان موری آبادی
آری پدر و مادر عزیزم خداوند همه بندگانش را آزمایش می كند با مال و جان و فرزندانشان و امیدوارم كه شما با استقامتی كه نشان می دهید در این آزمایش قبول بشوید از شما پدر و مادر گرامیم كه برای بزرگ كردن من بسیار زحمت كشیدید تشكر می كنم و امیدوارم كه دین فرزندی را به شما ادا كرده باشم ای پدر و مادر گرامیم همیشه در همه كارهایتان خدا را ناظر بدانید و در مقابل كارهایتان رضایت خداوند را بخواهید و دست از یاری اسلام بر ندارید و از امام و روحانیت مبارز جدا نشوید كه این آرزوی امپریالیسم شرق و غرب ست و قدر این امام را بدانید او آمد و راه رستگار شدن را به ما آموخت از شما می خواهم تقوی را پیشه خود كنید و نفستان را زیر پای بگذارید و در صدد این باشید كه توشه ای برای آخرت جمع كنید كه خانه اصلی ما آنجاست .
شهیدحسین دهقان موری آبادی(1305076)
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام به پیشگاه امام زمان ارواحناله الفدا كه روزی در كعبه خانه خدا ظهور خواهد كرد و ریشه ظلم را از روی زمین می كند و حق را جایگزین آن می كند. و با درود سلام به رهبر كبیر انقلاب امام خمینی كه جانی دوباره به این امت داد و اسلام را در این كشور زنده كرد و سلام به امت شهید پرور كه از جان و مال و فرزندانشان می گذرند وتنهابرای پایداری دین اسلام مقاومت می كنند و سلام به ارواح طیبه پاك تمامی شهدای اسلام كه با نثار خونشان درخت نو پای اسلام را آبیاری كردندخدمت پدر و مادر عزیزم سلام عرض می كنم امیدوارم كه این قربانی كه در راه خدا داده اید قبول باشد . آری پدر و مادر عزیزم خداوند همه بندگانش را آزمایش می كند با مال و جان و فرزندانشان و امیدوارم كه شما با استقامتی كه نشان می دهید در این آزمایش قبول بشوید از شما پدر و مادر گرامیم كه برای بزرگ كردن من بسیار زحمت كشیدید تشكر می كنم و امیدوارم كه دین فرزندی را به شما ادا كرده باشم ای پدر و مادر گرامیم همیشه در همه كارهایتان خدا را ناظر بدانید و در مقابل كارهایتان رضایت خداوند را بخواهید و دست از یاری اسلام بر ندارید و از امام و روحانیت مبارز جدا نشوید كه این آرزوی امپریالیسم شرق و غرب است و قدر این امام را بدانید او آمد و راه رستگار شدن را به ما آموخت از شما می خواهم تقوی را پیشه خود كنید و نفستان را زیر پای بگذارید و در صدد این باشید كه توشه ای برای آخرت جمع كنید كه خانه اصلی ما آنجاست . ای پدر و مادر از شهادت من در عزا نباشید چون كه در مقابل دشمنان اسلام بایستید و به آنها ثابت كنید كه اسلام را یاری می كنید و بلكه خوشحال هم باشید كه فرزندی داشته اید كه لایق شهادت باشد و اگر خطائی از این فرزند حقیر دیده اید مر اببخشید و از درگاه خداوندبرایم طلب بخشش و آمرزش كنید . خدمت برادرنم سلام عرض می كنم امیدوارم كه همیشه در صدد این باشید كه اسلام عزیز را یاری كنید و نگذارید كه حسین زمانتان تنها بماند ای برادران دست از خود سازی برنداریدو سعی كنید همیشه و در هر كجا كه هستید با دشمنان اسلام بجنگید . ای برادران از شما می خواهم كه سنگر مسجد را حفظ كنید و در انجام احكام اسلام كوشا باشید اسلام دین رستگاری است این را بدانید كه این دنیا مزرعه آخرت است این دنیا فانی است و خداوند ما را برای جهانی ابدی آفریده است امیدوارم كه بیشتر درصدد این باشید كه آخرتتان را آباد كنید و بیشتر روی معنویاتتان كار كنید تا مزه واقعی عبادت را بچشید ای برادران از شما خواهش میكنم كه دست از اسلام و امام و روحانیت بر نداریدكسانی كه از اینها دوری كنند به راستی كه جهنم برای خود مهیا كرده اند امیدوارم كه شما جزو رستگاران باشید و اگر از این برادر كوچك و حقیر خود خطائی سرزده به بزرگواری خودتان مرا ببخشید و برای آمرزش من از درگاه خداوند متعال برایم طلب ببخشش كنید .و خواهر میخواهم چون زینب (س) و چون كوهی محكم در سنگر حجاب باقی بماند و چون حسین رسالت برادر خویش را بر دوش بكشد و در حفظ حجاب و ارشاد امت شهید پرور در آینده كوشا باشی . سلام بر امت شهید پرور كه به ندای هل من ناصراً ینصرنی امامشان لبیك گفتند و از جان و مال و فرزند خود گذشتند فقط برای پایداری دین
مبین اسلام می خواهم همچنان كه یاری كرده اید همیشه اسلام را یاری كنید و دست از اسلام و امام برندارید و برروی قلبهایتان كار كنید تا الهی شود امت این را بدانید كه من با پای خودم به عشق به الله و شوق دیدار كربلا و با دلی سرشار از عشق بشهادت به جبهه آمدم و خود آگاهانه این راه را انتخاب كردم و این را بدانید آن قدر میجنگم كه یا حق جایگزین باطل شود و یا با شهادتم وجود حق را اثبات كنم و اگر خطائی از این بنده حقیر دیده اید مرا ببخشید وبرای آمرزشم از خداوند طلب عفو و بخشش كنید
تبصره یك : نماز و روزه قضا دارم بجا بیاورید . حدود یكسال نماز و یك ماه روزه .
تبصره دو : دوست ندارم ضد انقلاب و ضد امام و اسلام و روحانیت زیرتابوت من بیایند و یا شركت كنند .
تبصره سه : دوست ندارم مجلس پر خرج برایم بگیرید .
تبصره چهار : هرگز در مقابل دشمنان انقلاب و امام برایم گریه نكنید چون خوشحال می شوند .
تبصره پنج : تمام پولم را به حساب 100 امام واریز كنید . و دیگر امیدوارم كه تذكرات لازم را انجام دهید امیدوارم كه مادر عزیز من خیلی شما را اذیت كردم امیدوارم كه مرا ببخشید و برایم دعا كنید دعای شما مادران اجابت خواهد شد . و از شما می خواهم هر كسی كه از من ناراضی است رضایت ایشان را جلب نمائید مرا حلال كنید . مرا شفاعت كنید . خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار . درود بر منتظری امید امت امام . برای سلامتی امام صلوات .
والسلام
حسین دهقان موری آبادی 22/7/1362
سهراب سپهری