پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396 6:48 AM
وصیت نامه شهید حسینعلی دهقان نیری
سفارش به مردم شجاع و دلیر ایران است كه به دستورات رهبر عمل نماید و به جبهه ها بیایند و اگر در توان آنها نیست و نمی توانند به جبهه ها بیایند از مال خود در راه جبهه ها انفاق كنند و كمك مالی به جبهه ها نمایند تا كه خداوند و خانواده های شهدا و مفقودین از آنها راضی باشند و رزمندگان را دل گرم نگه دارند كه اجر و مزدشان را خداوند در هر دو جهان خواهد داد .
شهیدحسینعلی دهقان نیری(1305192)
بسم الله الرحمن الرحیم
« ولا تقولوا لمن یتقل فی سبیل الله اموات بل احیاء ولكن لا تشعرون » .
اكنون كه دست جنایتكارمشركین و كافرین این دشمنان اسلام و خدا از آستین ناپاك صدام و ایادی آمریكا در آمده و به پرچم مطهر اسلام و به وطن اسلام ما تجاوز نموده اند وظیفه هر مسلمان و مومن است كه از اسلام عزیز حمایت و دفاع نماید و با این كافران بعثی بجنگد . و من نیز پی به این مسئولیت عظیم خود بردم و به جبهه آمدم تا دین خود را نسبت به انقلاب اسلامی ادا نمایم و با این خود فروختگان بستیزم و امیدوارم كه دیگران نیز پی به این مسئولیت عظیم خود ببرند و به فرمان رهبر جامعه عمل بپوشانند و به جبهه ها بیایند چون كه این جبهه ها تنها محل جنگ نیست بلكه دانشگاهی بس عظیم است برای خدا شناسی و خود سازی و هر كس كه وارد این دانشگاه شود روح اسلام و قرآن در او دمیده می شود و او را چنان درس می دهد كه معنی واقعی ایثار و از خود گذشتگی در راه خداوند را بفهمد و آن را عمل نماید . سفارش به مردم شجاع و دلیر ایران است كه به دستورات رهبر عمل نماید و به جبهه ها بیایند و اگر در توان آنها نیست و نمی توانند به جبهه ها بیایند از مال خود در راه جبهه ها انفاق كنند و كمك مالی به جبهه ها نمایند تا كه خداوند و خانواده های شهدا و مفقودین از آنها راضی باشند و رزمندگان را دل گرم نگه دارند كه اجر و مزدشان را خداوند در هر دو جهان خواهد داد . وصیتم به پدر و مادرم این است كه در شهادتم غمناك نشوید و به غریبی حسین (ع) و علی اكبر گریه نماید ای مادرم اگر می خواهی كه در روز قیامت در نزد حضرت فاطمه (س) و زینب روسپید باشی در غم فقدان من صبور باش همچون زینب . مادر خداوند تو را با این امتحان می نمایم . و شما را به سفارش می كنم به اخلاق و رفتار خوب . و ضمنا روزه قضا من را كه بالغ بر یكماه است فراموش نكنید .
والسلام
حسینعلی دهقان نیری
سهراب سپهری