0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396  6:47 AM

وصیت نامه شهید رمضان دهقان نیری

پدر و مادر و خواهر و برادر میدانم موقعی كه خبر كشته شدنم به شما رسید ناراحت می شوید ولی باید افتخار كنید كه هدیه كوچكی در راه خدا دادید این برای مسلمان واقعی یك فرزند بسیار بسیار كم است كه در راه خدا انفاق كند .

شهیدرمضان دهقان نیری(1305201)

بسم الله الرحمن الرحیم

« ولا تحسبن الذین قتلوافی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون .

گمان مبرید آنانكه شهید شده اند مرده اند بلكه زنده اند و نزد

پروردگار شان روزی می خورند » .

« ای خـدا عمر مـرا بگیـر و بـه عمر خمینـی بیفـزا » .

درود بر رهبر كبیر انقلاب و درود به تمامی شهیدان ایران و درود به مردم قهرمان و شهیدپرور ایران كه حاضرند با خونشان درخت اسلام راستین را آبیاری كنند . اكنون كه صدام به سركردگی شیطان بزرگ آمریكا به خاك عزیز ایران تجاوز كرده و برای سركوبی اسلام بر علیه ما می جنگد ما رزمندگان اسلام (ایران) به جبهه ها آمدیم تا از خاك كشورمان و اسلام عزیزمان دفاع كنیم . پدر و مادر و خواهر و برادر میدانم موقعی كه خبر كشته شدنم به شما رسید ناراحت می شوید ولی باید افتخار كنید كه هدیه كوچكی در راه خدا دادید این برای مسلمان واقعی یك فرزند بسیار بسیار كم است كه در راه خدا انفاق كند . امیدوارم با صبرتان بتوانید با دشمنان اسلام و جمهوری اسلامی را به رهبری امام خمینی سركوب كنید من لیاقت شهید شدن را ندارم ولی اگر در این جنگ مردمی كشته شدم مرا شهید نام نگذارید چون شهید همیشه شاهد است و شهادت سعادتی است كه نصیب هر كس نمی شود و من سعادت یك شهید را ندارم در موقع تشیع جنازه ام نام شهید را بر زبان نیاورید چون شهید خیلی بزرگ است و من سعادت یك شهید را ندارم در آخر به عنوان سرباز كوچك اسلام به شما ای خلقیها می گویم كه به آغوش اسلام بیایید و به ریسمان یكتای خداوند چنگ بزنید كه این دستگیره ای بسیار محكم است . در پایان پدر و مادر و خواهر و برادر و فامیلها و تو ای ؟؟؟ امیدوارم به بزرگی خودتان مرا ببخشید و جنازه ام را در امامزاده محمد كرج چال كنید . لا اله الا الله

والسلام علیكم و رحمه الله و بركاته

رمضان دهقان نیری11/4/1360

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها