0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396  6:45 AM

وصیت نامه شهید سید محمد رضا دشتکی دره شیر

از تمامی شما تقاضا دارم كه دعا كنید تا این جان ناقابل را خداوند بپذیرد و تمام ما امانتی در دست شما كه این امانت را بدون آنكه در آن خیانتی بكنید باید به صاحب اصلی آن تحویل دهید كه امیدوارم كه این امانت خداوند بپذیرد و از شما می خواهم برای من اشك نریزید و هم چون شب دامادی من شاد باشید و چنان چه اشكی از چشمهایتان جاری شد برای امام حسین(ع) و به خاطر امام حسین (ع) بریزید چون مصیبتهای زیادی بر امام حسین (ع) وارد شد و من هم می خواهم كه مثل امام حسین (ع) كه سر در بدن نداشت شهید شوم و از تمامی شما خواهشمندم كه حسین وار و زینب گونه زندگی كنید و اطاعت از امر ولایت فقیه كنید و راه روحانیت اصیل را ادامه دهید و دنباله رو راه آنها باشید و فریب آخوندهای درباری نخورید .

شهیدسید محمد رضا دشتكی (1296637)

بسم الله الرحمن الرحیم

« ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عندربهم یرزقون.

گمان نبرید كسانیكه در راه خدا كشته می شوند مرده اند بلكه زنده اند

و نزد پروردگارشان روزی می خورند » .

پس از حمد و ثنای خداوند كه اقرار به وحدانیت او دارد و درود وسلام گرم صمیمانه برتمامی اولیا و انبیا و خدا و امامان معصوم از امام علی (ع) تا 12 امام بزرگوار امام زمان (عج)و نایب بر حقش امام خمینی چند جمله وصیتنامه را شروع می كنم.ای والدین عزیز وگرامی می دانم كه من برای شما بس مصیبتها و سختیها به وجود آوردم و شما را دررنج و زحمت انداختم و من چگونه می توانم شكرگذار شما باشم و بتوانم شكر زحمتهای شما را به جا آورم . و تو ای خواهرم و برادرانم كه شما برای بهبود یافتن وضع من و در اثر بیماری كه بوجود آمد شما كه جدا تحمل سختیها كردید وبرای بهبودی من از هیچ كوششی دریغ نكرده اید از تمامی شماها (خواهر ،برادر ، مادر و پدر) خداحافظی میكنم و از تمامی شما طلب عفو و بخشش می نمایم و امیدوارم كه از بزرگی خودشان ببخشند چون الان وقت رفتن است و چند ساعتی بیشتر به وقت عملیات نمانده وقت رفتن من است ومی خواهم این جان ناقابل و بی ارزش خود را برای احیاء كلمه لااله الاالله و رشد اسلام فدا كنم تا اینكه در روز محشر پیش روی خدا و اولیا روسیاه نباشم و روسفید در پیش روی آنها حضور بایم چون جدم امام حسین (ع) و تمامی دوستان و اولیا خدا همین راه را طی كرده اند و از تمامی شما تقاضا دارم كه دعا كنید تا این جان ناقابل را خداوند بپذیرد و تمام ما امانتی در دست شما كه این امانت را بدون آنكه در آن خیانتی بكنید باید به صاحب اصلی آن تحویل دهید كه امیدوارم كه این امانت خداوند بپذیرد و از شما می خواهم برای من اشك نریزید و هم چون شب دامادی من شاد باشید و چنان چه اشكی از چشمهایتان جاری شد برای امام حسین(ع) و به خاطر امام حسین (ع) بریزید چون مصیبتهای زیادی بر امام حسین (ع) وارد شد و من هم می خواهم كه مثل امام حسین (ع) كه سر در بدن نداشت شهید شوم و از تمامی شما خواهشمندم كه حسین وار و زینب گونه زندگی كنید و اطاعت از امر ولایت فقیه كنید و راه روحانیت اصیل را ادامه دهید و دنباله رو راه آنها باشید و فریب آخوندهای درباری نخورید . من مبلغی پول حدود 8000 تومان در بانك سپه دارم هر طور كهصلاح خویش میدانید خرج كنید و من قریب سه سال نماز و سه ماه روزه قرضی دارم از شما می خواهم برایم به جا آورید.به امید پیروزی رزمندگان اسلام بر قوای كفر صدامی.

والسلام

سید محمد رضا دشتكی15/5/1364

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها