0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396  6:45 AM

وصیت نامه شهید ابوالفضل دهشیری

از شما ملت شهیدپرور عاجزانه تقاضا دارم به فرامین امام امت پاسخ مثبت دهید و همیشه یار و یاور امام باشید و دست از اتحاد و وحدت كه رمز پیروزی می باشد بر ندارید و در همه حال رضای خدا را در نظر بگیرید و كارهای خود را خالصانه و فقط برای رضای او انجام دهید .

- شهیدابوالفضل دهشیری (1303231)

بسم الله الرحمن الرحیم

«‌ان الله اشتری من المومنین انفسهم واموالهم بان لهم الجنة یقاتلون فی سبیل الله

فیقتلون وعدا علیه حقا فی التوریة و الا نجیل و القرآن و من ا فی بعهده من الله

فستبشروا ببیعكم والذی بایعتم و ذالك هو الفوز العظیم.

خدا جان و مال اهل ایمان را به بهای بهشت خریداری كرده آنها در راه خدا جهاد می كنند كه دشمن دین را به قتل برسانند و یا خود كشته شوند این وعده قطعی است بر خدا و عهدی است كه در تورات و انجیل و قرآن یاد فرموده و ازخدا با وفاتر به عهدكیست ؟ ای اهل ایمان شما خود در این معامله بشارت دهیدكه این معاهده با خدا به حقیقت سعادت و پیروزی بزرگی است » .

با درود و سلام فراوان بر منجی عالم بشریت و نایب بر حقش امام امت و با درود و سلام برشهدای گلگون كفن انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی وصیتنامه خود را آغاز می كنم . از شما ملت شهیدپرور عاجزانه تقاضا دارم به فرامین امام امت پاسخ مثبت دهید و همیشه یار و یاور امام باشید و دست از اتحاد و وحدت كه رمز پیروزی می باشد بر ندارید و در همه حال رضای خدا را در نظر بگیرید و كارهای خود را خالصانه و فقط برای رضای او انجام دهید . وشما ای پدر و مادر عزیزم از شما می خواهم كه بردبار و صبور باشید و در سوگ من عزاداری نكنید بلكه رفتن من را مثل امانتی بدانید كه باید روزی پس داده شود و مادر از تو می خواهم كه زینب گونه باشی و دشمنان اسلام بدانند كه با چه ملتی روبرو هستند ملتی كه شهید پرور است و از شهادت باكی ندارد وهمان گونه كه در دامادی من شادی وخوشحالی می كنید شهادت من را هم همان دامادی بدانید كه حجله ام قبرم و لباس دامادیم كفنم و عروسم شهادت است و در جشن عروسی به مردم خوش آمد بگویید وآنها را با كام شیرین از حجله ام برگردانید .و شما ای برادران و خواهرانم می خواهم حجاب خود را حفظ نمایید و با درس خواندن مشت محكمی بر دهان آمریكا و نوكرانش بزنید و نماز خود را در سر وقت بخوانید و روزه های خود را بگیرید . راه من را ادامه دهید و نگذارید كه اسلحه ام و تفنگم بر زمین بماند و هرگز در سوگ من گریه و زاری نكنید . از تمام دوستان و آشنایانم می خواهم كه اسلحه بر زمین افتاده من را برگیرند و بر علیه دشمنان اسلام بستیزند و پاسدار حقیقی خون شهیدان راه حق و حقیقت باشند.در ضمن تمام وسایل شخصی من را در راه خدا مصرف نمایید شاید اینها كار ساز باشند ما كه برای این انقلاب كاری نكردیم شاید اینها كمكی باشد .

والسلام

ساعت 10 شب چهارشنبه مورخ7/2/1367

ابوالفضل دهشیری

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها