پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396 6:43 AM
وصیت نامه شهید احمد علی دره شیری
ی امت قهرمان پرور ایران آفرین برشماكه چنین فرزندان دلیری را می پرورانید و در راه خدا فدا می كنید . ای امت اسلام امام خود را تنها نگذارید و همیشه پشتیبان امام خود باشید و در نمازجمعه ها شركت كنید كه كمر دشمن همین نمازجمعه ها شكسته است و ای پدران و مادران مانع فرزندان خود نشوید و آنها را به میادین نبرد بفرستید تا در راه اسلام جهادكنند.و ای جوانان عزیز شما هم به جبهه ها بیاید و مثل ما كه سلاح بر زمین افتاده شهیدان را برداشتیم شما هم سلاحهای ما را بر دوش بگیرید و بر علیه كفر بجنگید .
احمدعلی دره شیری (1294134)
بسم الله الرحمن الرحیم
« ولا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیا عندربهم یرزقون.
گمان نبرید كسانیكه درراه خدا كشته میشوند مرده اند بلكه زنده اند ونزد پروردگارشان روزی می خورند».
بنام الله پاسدارحرمت خون شهیدان و با درود سلام به پیشگاه مقدس امام زمان (عج) و نایب برحقش خمینی بت شكن و درود بركفر ستیزان لشكر اسلام و سلام برشهیدان در راه حق وحقیقت وصیت خود را شروع میكنم . در اول سپاس و ستایش میكنم خدایی كه در راه راست را به من نشان داد و توانستم در این مسیر حق مستقیم قدم بردارم سپاس خدایی كه تمام جهان و جهانیان را آفرید . من چند پیام كوتاهی دارم برای امت اسلام و رزمندگان . ای امت قهرمان پرور ایران آفرین بر شما كه چنین فرزندان دلیری را می پرورانید و در راه خدا فدا می كنید . ای امت اسلام امام خود را تنها نگذارید و همیشه پشتیبان امام خود باشید و در نمازجمعه ها شركت كنید كه كمر دشمن همین نمازجمعه ها شكسته است و ای پدران و مادران مانع فرزندان خود نشوید و آنها را به میادین نبرد بفرستید تا در راه اسلام جهادكنند.و ای جوانان عزیز شما هم به جبهه ها بیاید و مثل ما كه سلاح بر زمین افتاده شهیدان را برداشتیم شما هم سلاحهای ما را بر دوش بگیرید و بر علیه كفر بجنگید . وچند پیامی برای پدر و مادر و خواهر و برادرانم دارم كه می نویسم . ای پدر عزیز باید مرا ببخشید كه شما را خیلی اذیت كردم و ای مادر باید مرا ببخشی كه زحمات زیادی برای من كشیده ای و من نتوانستم خدمتی برایت بكنم وای مادر تو امتحانت را دادی واین امانتی كه خدا به شما داده بود و دوباره به صاحبش برگرداندی و ای خواهرم تو مانند زینب صابر باش و برای پیروزی رزمندگان دعا كن و ای برادران عزیز شما هم سنگر مرا خالی نگذارید و به جبهه ها بیاید و بر علیه كفر بجنگید . و ای خانواده عزیز صبر را پیشه خود سازید و هرگز روی ناراحتی را نشان ندهید چون دشمنان اسلام شاد می شوند و شما هرگز ناراحت نباشید و لباس عزا بر تن نكنید . بار خدایا صبری بلند به خانواده من و خانواده های دیگر شهدا عنایت فرما . وای خدا هر بار كه وصیت نامه نوشتم مرا به آرزوی خود نرساندی ولی این بار امیدوارم مرا به آرزوی دیرینه خود یعنی شهادت در راه خدا برسان .
والسلام - احمـدعلی دره شیری
سهراب سپهری