پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396 6:39 AM
وصیت نامه شهید صمد ذوالفقاریشارک
وصیت نامه
بسم الله القاصم الجبارین
بنام خداوندگار درهم كوبنده ستمگران
ولا تحسین الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاء عند ربهم یرزقون
گمان مبرید آنان كه در راه خدا كشته می شوند مرگانند بلكه زندگانند و در پیش خدایشان روزی می خورند.
وصیت نامه
بسم الله القاصم الجبارین
بنام خداوندگار درهم كوبنده ستمگران
ولا تحسین الذین قتلوا فی سبیل الله امواتاً بل احیاء عند ربهم یرزقون
گمان مبرید آنان كه در راه خدا كشته می شوند مرگانند بلكه زندگانند و در پیش خدایشان روزی می خورند.
مادر عزیزم اینجانب صمد ذوالفقاری فرزند ارشد شما در كمال صحت عقل و جسم وصیت نامه ام را تنظیم می كنم:1- همیشه چه شما مادرجان و چه دیگر كسانی كه این وصیت نامه را خواهند خواند، برای پیروزی این انقلاب دعا كنید. مادرجان هیچگاه نماز را ترك نكنید. مادر عزیزم همانطور كه فرزند تو بودم و آمده ام تا جانم را نثار این انقلاب كنم تو نیز سعی كن كه در حد سعی و توانت در پیروزی این انقلاب كوشا باشی مادر جان رهبر كبیرمان خمینی بت شكن ابرمرد زمان ماست او كسی است كه ایران را از زیر ظلم و ستم رهاند و با انقلاب خود درسی عظیم به جهان و جهانیان دارد. پس تا خون در رگ و بدن دارید سعی كنید كه او را تنها نگذارید ما همه امانت خداییم و اگر هم من كشته شدم گریه و زاری نكنید چون خدا امانتش را پس گرفته است مبادا كه اگر من در راه خدا كشته شدم شما گریه و زاری بكنید چون شهید شاهد است مادرجان در خاتمه باز هم اضافه می كنم هیچگاه نماز را ترك نكنید و همیشه با یاد خدا باشید چون : الا بذكرالله تطمئن القلوب .
در خاتمه من مبلغ هزار ریال به اسماعیل با شوق بدهكارم
سهراب سپهری