پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 25 اسفند 1396 6:38 AM
وصیتنامه شهید محمد باقر ربانی
بزرگترین آرمان و آرزوی من اینست که در صف مبارزین اسلام و در پیکار با منافقین و کفار به فیض شهادت برسم آن جا که لقاءپروردگار و رستگاری در آن باشد چه خوفی از مرگ وشهادت … و پس از من نیزسنگر ها را حفظ کنید.
وصیتنامه شهید
* هوشياری و مراقبت از اسلام وانقلاب شرط اول يك مسلمان بيرو قرآن است .
*از راه های مبارزهبا استكبار جهانی نبرد با مزدوران دست نشانده داخلی آنها (منافقين) است كه در زمان و به هر شكل ممكن بايد با آنها ستيز نمود و از بذل جان و مال دريغ ننمود.
بزرگترین آرمان و آرزوی من اینست که در صف مبارزین اسلام و در پیکار با منافقین و کفار به فیض شهادت برسم آن جا که لقاءپروردگار و رستگاری در آن باشد چه خوفی از مرگ وشهادت … و پس از من نیزسنگر ها را حفظ کنید.
درباره شهید
نام و نام خانوادگی : محمد باقر ربانی
نام پدر : اسد الله
تاريخ تولد: 1339
محل تولد: قم
رشته تحصيلی: علوم حوزوی
نام دانشگاه : امام صادق
تاريخ شهادت :25 آبان 1359
محل شهادت: سوسنگرد
زندگينامه شهيد:
روحانی شهيد محمد باقر ربانی در سال 1339در شهر مذهبی قم در خانواده ای اصيل و روحانی متولد شد و در دو سالگی به همراه پدرش به نجف اشرف هجرت نمود.
او كه در دامان علم و فضيلت برورش يافته بود و نيز به خاطر هوش و استعداد سرشارش در سال 5 سالگی وارد كلاس دوم دبستان اسلامی جعفری كه تحت نظارت مرجع بزرگ حضرت آيت ا…العظمی آقا سيد محمود شاهرودی واقع در نجف اشرف اداره ميشد.
مشغول به كسب علم و دانش گرديد در كنار تحصيل به هنر خوشنويسی روی آورد.
آثار نبوغ وكمال ايشان همانطور كه در كسب معارف نمايان بود و در فن خطاطی هم هنرنمايی نمود.
پس ازده سال اقامت در شهرمقدش نجف اشرف به همراه خانواده به شهر خون و قيام قم مراجعت نمود.
از سال 1355به عضويت انجمن خوشنويسان ايران درآمد و موفق به اخذ لوح افتخار نايل گرديد و از حضور اساتيدی همچون امير خانی بهره ميجست.
بس از دريافت ديپلم او كه با شركت در جلسات مذهبی و دينی به برورش روح و روان خود برداخته بود.
جهت تقوبت و تكميل خصوصيات روحانی خود به تحصيل علوم دينی و در ضمن تحصيل وارد صحنه مبارزات پيگير عليه رژيم مزدور پهلوی شد و به همين خاطر در يك گروه مذهبی كه مخفيانه فعاليت می كردند، وارد شد.
وی اعلاميه امام كه سراسر زيبايی و لطافت بود را با علاقه و دقت خوشنويسی می كرد و در ميان انقلابيون توزيع می نمود و در يكی از روزها ساواك او را دستگير و طی شكنجه مايی كه در زندان بر او وارد كرده بودند تا آخرين روزهای زندگی از درد مفاصل و مهرههای كمر احساس ناراحتی می كردند.
شهيد محمد باقر تا پيروزی انقلاب دست از مبارزات خود بر نداشت و در اين راستا نه تنها در شهرستان قم بلكه ديوارهای شهرهای بزرگی همچون تهران، اصفهان، شيراز و مشهد و حتی سنگلاخهای جادههای شمال كشور، هنوز شعارهای انقلابی و بيامهای حضرت امام را كه با دست اين هنرمند نوشته شده است، در معرض نمايش ديگران گذاشته اند.
ايشان در روز 25 آبان 1359 مصادف با 8 محرم الحرام1401(ه.ق) در جنگی تن به تن پس از 5 ساعت مقاومت در سوسنگرد به فيض شهادت نايل گرديد.
بدن مطهرش را در لاله زار شهيدان، شيخان قم با شعار ربانی ربانی خانه نو مبارك به خاك سپردند .
سهراب سپهری