پاسخ به:وصیتنامه شهدا
یک شنبه 20 اسفند 1396 10:22 PM
وصیت نامه شهید سید محمّد رضا جلیلی صدر
پیام من برای تمام خواهرانم این است كه حجاب خود را رعایت كنند و زینب گونه باشند.....
نام شهید سید محّمد رضا جلیلی صدر
نام پدر :سید فخرالدّین
محل تولد : همدان
تاریخ تولد : 1/4/1348
محل شهادت : شلمچه
تاریخ شهادت : 17/1/66
خواهرانم! حجاب را حفظ كنید زیرا حجاب شما كوبنده تر از خون من است. زینب وار عمل كنید و هر گز خدا را در هیچ كار ی فراموش نكنید.از پسر عموهایم می خواهم كه با امید واری در راه اسلام و جمهوری اسلامی قدم بردارند و از امام و یاران او در همه جا دفاع كنند، زیرا راه امام راه حضرت محمّد(ص)و امامان است. از شما امّت اسلامی می خواهم كه نگذارید خون پاك شهدا پایمال شود.
خواهرانم! بعد از من سعی كنیدكه ایمانتان را قوی تر گردانید تا دشمنان نتوانند بر شما تسلّط پیدا كنند.برادرم! بعد از من به پایگاه و مراكز دینی برو.از دوستان بد بپرهیز چون دوستان بد هستند كه انسان را رو به بدبختی می برند. به حرف پدر مهربانمان گوش بده و از تو می خواهم كه این سخنان را فراموش نكنی . امیدوارم كه من را حلال نمایید چون من شما را خیلی اذیت كردهام و زحمتتان را نادیده گرفتهام. شما مادر عزیزم! امیدوارم كه مرا حلال كنید و برایم از خدا طلب آمرزش نمایید. مادر جان! میدانم كه شما را زیاد ناراحت كرده ام ولی شما در عوض به من محبّت كردهاید و میدانم كه دل شما را شكستهام ! از شما میخواهم كه مرا حلال كنید و برایم « ای كاش» نگویید! نمیخواهم بعد از من بگویید:«كه برای چه رفت و چرا رفت؟» بلكه در برابر مردم افتخار كنید و كاری نكنید كه مردم فكر كنند كه ما با این مصیبتها عهد خودمان را با اماممان میشكنیم. باز هم از شما میخواهم كه مرا حلال كنید. پدر جان! حتماً بعد از من از تمام دوستان و اقوام و بهخصوص همسایگان حلالی بخواه .
شما امیدان انقلاب هستید خدا نكند مقام پرستی و ریاكاری بكنید! مبادابرای ریاست رو در روی هم قرار گیرید و وحدتتان را از دست بدهید ! اگر چنین كنید در برابر خون شهیدان مسؤولید و وای به حالتان!!انشاءالله كه ادامه دهندة راه شهیدان اسلام خواهید بود.
سهراب سپهری