پاسخ به:وصیتنامه شهدا
یک شنبه 20 اسفند 1396 10:21 PM
وصیت نامه شهید جواد جلیلی
از شما مردم مسلمان و دوستان و آشنایان تقاضا میكنم كه با انقلاب به حالت سستی برخورد نكنید انقلاب هدف بزرگی را دنبال كرده است و از شما میخواهم كه جلوگیری از فرزندان خود نكرده و بگذارید راهی راه میخواهند بروند و اگر كسی مانع از رفتن فرزندش به جبهههای جنگ شود به خدا قسم مسئول است.....
بسماللهالرحمن الرحیم
درود خداوند متعال بر تو باد ای رهبر عالی قدر و بزرگوار سلام شهیدان ایران ...حسین جان!
جوانان ما در جبههها به یاد تو سینههای خود را جلوی گلولههای سبك و سنگین قرارمی دهند و جان خود را میدهند پروردگارا من میدانم تو ما را خلق كردی و تو به ما جان دادهای....خداوندا مرا یاری كن اگر تو یاری نكنی یاوری جز تو ندارم و ای مردم مسلمان این خون پاك شهیدان است كه پیچ و خم قلاب را صاف و هموار میكند كه شاید با ریخته شدن این خونهای پاك كسانی كه در نادانی هستند بهراه الله نماینده شوند.
از شما مردم مسلمان و دوستان و آشنایان تقاضا میكنم كه با انقلاب به حالت سستی برخورد نكنید انقلاب هدف بزرگی را دنبال كرده است و از شما میخواهم كه جلوگیری از فرزندان خود نكرده و بگذارید راهی راه میخواهند بروند و اگر كسی مانع از رفتن فرزندش به جبهههای جنگ شود به خدا قسم مسئول است.....
خدایا تو را شكر میكنم كه به من قدرت تشخیص حق از باطل را دادی و خدایا تو را شكر میكنم كه رهبرم را شناساندی كه به من چنین پدر و مادری دادی خدایا تو را شكر میكنم كه مرا در نادانی نمیراندی مادر عزیزم میدانم كه شما را اذیت كردم و برای شما نتوانستم فرزند خوبی باشم....
بعد از مردن من حجلهای برای من مگذارید چون درنزد خدا هیچ ارزشی ندارد گل بر سر قبرم نیاورید چون این گلها بعد از 2 یا 3 روز پلاسیده میشوند مرا در بهشتزهرا (س) دفن كنید.
والسلام علیكم و رحمه الله و بركاته
58/4/1361 جواد جلیلی
سهراب سپهری