پاسخ به:وصیتنامه شهدا
یک شنبه 20 اسفند 1396 10:20 PM
وصیت نامه شهيد علی جرايه
اگرمرا بکشید و بدنم را قطعه قطعه کنید قطعه های بدنم فریاد برمی آورند و لبیک یاخمینی میگویند.
شهيد علي جرايه فرزند سوخته زار و شهربانو در اولين روز مهرماه1350شمسي در سرابباغ آبدانان ديده به جهان گشود، وي تحصيلات خود را در مدارس شهداء و طالقاني سرابباغ تا اول راهنمايي ادامه داد و در زمان جنگ تحميلي به عنوان رزمنده بسيجي به گردان 505 محرم ، تيپ11 امير المومنين عليه السلام سپاه پيوست و راهي جبهه هاي نبرد با دشمن بعثي گرديد تا آنكه در تاريخ 1 اسفند 1362 طي عمليات والفجر5 در منطقه عملياتي مهران در سن 12 سالگي (نوجوان ترين شهيد كشور در جبهه هاي حق عليه باطل) از ناحيه سر مورد اصابت خمپاره قرار گرفت و به درجه ي رفيع شهادت نائل آمد.
فرازی ازوصیت نامه شهید علی جرایه خردسالترین شهیددفاع مقدس درجبهه
اگرمرا بکشید و بدنم را قطعه قطعه کنید قطعه های بدنم فریاد برمی آورند و لبیک یاخمینی میگویند.من رفتم اما وصیتم به شما هموطنان عزیزاین است که امام را تنها نگذارید و اسلحه مرا بردارید و راه شهیدان را ادامه دهید.اگرقرار باشد من بمیرم بهتر است میان جبهه و سنگر بمیرم برای حفظ اسلام وقرآن به راه پاک رهبربمیرم.پدر و مادرعزیزم به خدا سوگند تا آخرین نفس و تا آخرین قطره خون که دربدن دارم بادشمنان اسلام میجنگم .توصیه ام به شما این است که صبر و استقامت داشته باشید و تقوا پیشه کنید .ازشمامیخواهم که پیرو همیشگی امام عزیز باشیدو نگذارید که امام تنها بماند.اگراین سعادت نصیبم شد که دررکاب حسین زمان به سوی معبودم بشتابم برای من گریه وزاری نکنید وبدانید با آگاهی کامل این راه راپذیرفتم وچون مسئولیت پاسداری ازخون شهدا رابردوش خودحس کردم به جبهه هاشتافتم تاقسمتی ازبارمسئولیت که بردوشم بود انجام دهم.
شادي روح شهداء ، خصوصا نوجوانترين شهيد جبهه و جنگ، شهيد علي جرايه از شهرستان آبدانان و همچنين سلامتي و طول عمر رهبر كبير انقلاب حضرت آيت الله امام خامنه اي ، 3 صلوات بفرستید
سهراب سپهری