0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
یک شنبه 20 اسفند 1396  10:19 PM

وصیت نامه شهید محمد ابراهیم جعفری

و وصیتی دارم به مادران و خواهرانی که نمی گذراند فرزندانشان به جبهه بروند و جلوی آنها را می گیرند ، این است که بگذارید فرزندانتان به جبهه بروند

وصیت نامه شهید محمد ابراهیم جعفری

بسم رب الشهدا و الصدیقین

قال رسول الله (ص): ان کن امه مباحثه فی سبیل الله

یعنی : هر امتی تفریحی دارند و تفریح امت من جهاد است .

به اسم الله پاسدار حرمت خون شهیدان و با سلام و درود بی کران بر مهدی موعود (عج) آنکس که با ظهورش جهان را پر از عدل و داد خواهد کرد و با سلام و درود بر نایب بر بزرگوارش امام خمینی و با سلام بر تمامی شهدای اسلام از هابیل تا حسین و شهدای انقلاب اسلامی به خصوص شهدای جنگ تحمیلی عراق بر علیه ایران و با سلام بر تمامی رزمندگان در جبهه های حق علیه باطل و با سلام بر امت حزب الله و شهید پرور ایران، و شهید پرور شهیدیه و با سلام بر امام جمعه عزیز دیارمان آیت الله اعرافی وصیت نامه ام را آغاز می کنم :

در آغاز وصیت نامه سلام گرم خویش را به پدر و مادر عزیزم و تمامی برادران و خواهرانم می رسانم و امید آن دارم که دو برادر کوچکی را که دارم طوری تربیت کنید که راه مرا ادامه دهند و پشتوانه انقلاب اسلامی باشد و ای مادر و پدر عزیزم هنگامی که من شهید شدم ناراحت نباشید و پیراهن عزا نپوشید و در عزای من گریه و زاری نکنید زیرا شهید کسی نمی خواهد که کسی برایش گریه کند بلکه کسی می خواهد که راهش را ادامه دهد مادرم همیشه مخصوصا بعد از نمازها و هنگام غروب آفتاب دعا کن و بگو که خدایا مرگ فرزندم را شهادت در راه خودت قرار بده تا اینکه شما توانسته باشید این امانتی که خداوند به شما داده است به بهترین وجه به صاحبش ، الله تحویل بدهید و وصیتی که به خواهرانم و خواهران و مادران شهدا دارم این است که صبر و استقامت را پیشه خود سازید که خداوند صابرین را دوست می دارد و مانند زینب دربرابر مصیبت ها و سختیها استقامت کنید تا اینکه خداوند رحمی به مادران و خواهران شهدا بکند و صدام و تمامی ابر قدرتها را نابود کند و وصیتی که به برادرانم دارم این است که راه مرا ادامه د هید تا اینکه فتنه و آشوب را در عالم از بین ببرید و انقلاب را به کشورهای جهان صادر کنند . ان شاء الله . و وصیتی دارم به امت حزب الله ایران که امام را تنها نگذارید و در همه حال به یاد او باشید و برای سلامتی او دعا کنید و حرفهای ایشان را گوش دهید که این بهترین رهبر و راهنمای شما است و شما را به راه راست هدایت می کند و سخنانش از کلام الله مجید و احادیث پیامبران سرچشمه می گیرد ، او کسی بود که هنگامی که ما درجهل و نادانی و عیاشی و خوشگزانی و در مادیات این دنیا غرق بودیم واز معنویات غافل بودیم به راه راست هدایت کرد .

و وصیتی دارم به مادران و خواهرانی که نمی گذراند فرزندانشان به جبهه بروند و جلوی آنها را می گیرند ، این است که بگذارید فرزندانتان به جبهه بروند ودرراه خداوند جهاد کنند و هرگاه مرگشان فرا رسید می آید چه درجبهه باشند و چه درمنزل و چه درجاهای خیلی امن و آرام و چه درجاهای خطرناک و مرگ دست خداست واین دنیا کاروانسرایی است که یک روز می آیی و یک روز می روی و چه سعادتی بالاتر است از شهادت فی سبیل الله وشما خواهران و مادران چگونه درقیامت جواب زینب را که داغ 72 تن را دید می دهید .

و وصیتم به جوانان این است که مبادا دررختخواب بمیرید درحالی که پیشوای شهیدان ابا عبدالله الحسین درجبهه جنگ شهید شد و مبادا درنادانی بمیرید درحالی که پیشوای مومنان علی (ع) مرد عدالت و مرد شجاعت درمحراب عبادت شهید شد و مبادا دربی تفاوتی بمیرید د رحالی که علی اکبر درجبهه جنگ شهید شد . و امروز به قول امام بزرگوارمان برهمه جوانان واجب است که به جبهه بروند و هر چه زودتر این مسئله را یعنی جنگ را حلش کنند ، پس ای جوانان ما به مسئولیت خود عمل کردیم واین بار سنگین را بر دوش شما نهاده ایم حالا نوبت شما فرا رسیده ، مبادا سستی کنید و خون تمامی شهیدان را پایمال نمایید ، امروز چشم تمامی مستضعفین جهان به شما دوخته شده مخصوصا امت لبنان و فلسطین و افغانستان امید آن دارند که شما بروید و اسرائیل وشوروی رانابود کنید و اسرای ما منتظرند که بیائید و درب زندانها را باز کنید و آزادشان کنید ، پس ای برادر! اگر تو نروی به جبهه خون شهیدان پایمال می شود و دوباره آمریکا بر ما مسلط می شود .

و وصیتی دارم به دانش آموزان واین است که آن کسانی که می توانند به جبهه بروند و آن کسانیکه نمی توانند درسنگر مدرسه درس بخوانند وانقلاب را از لحاظ فرهنگی به پیش ببرند و شما می بین

ید که در سالهای گذشته تعدادی از همکلاسیها یا شهید شدند و یا مفقود و یا اسیر شدند و الان مسئولیت شما بیشتر شده و باید بیشتر درس بخوانید و خلاصه وصیت نامه ام این است که ای امت حزب الله امام را یاری کنید ، نماز جمعه و مسجد راترک نکنید و مسجد سنگر است، سنگر ها را پر کنید و برای اسلام خدمت کنید و به جبهه بیایید و جهاد کنید و به مسئولیت خود عمل کنید ، یک معلم ، یک دانش آموز ، یک سپاهی یک ارتشی یک صنعتگر اگر به مسئولیت خود عمل کنند هیچ موقع ابر قدرتها بر کشور ما مسلط نخواهند شد و آزاد ومستقل هستیم .

ونمازهایم را خوانده ام و شاید خدا قبول نکند ، بنابرین این شما دو سال برایم نماز بخوانید و 60 روزه برایم بگیرید و از تمام همکلاسیهایم و معلمان و امت شهید پرور و رفقا و پدرو مادر می خواهم اگر از بنده حقیر بدی دیدید مرا حلال کنید .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها