پاسخ به:وصیتنامه شهدا
یک شنبه 20 اسفند 1396 10:10 PM
وصیت نامه شهید سید محمد پور طباطبایی
بعد از نام خدا و درود و سلام به تمام منجیان عالم بشریت ، نمیدانم از آزمایشات سخت الهی سخن به میان آورم یا از اجر و پاداشهای شیرین و دلپذیری كه در مقابل تحمل این سختیها داده میشود یا از عدالت حسن (ع) بگویم و یا از شهادت حسین (ع)،چگونه بنویسم در حالی كه قلم از نوشتن و زبان از تكلم عاجز است . ولی باز می بینم بهترین نحو ممكن برای بیان كلام دل همان نوشتن است . بلی نامی از شهادت بردم ، شهادتی كه عاشقانش لحظه به لحظه در پی او میگردند و مدتهای مدیدی هست كه خود را برای نوشیدن شهدش مهیا ساخته اند . راستی شهادت چیست كه حتی نامش این اندازه جلب توجه و خودنمائی میكند وهمچون شعله فروزانی در تاریكی محض به چشم می خورد .
استان: یزد
شهرستان: تفت
تاریخ وصیت نامه:1366/05/08
بسم الله الرحمن الرحیم
« الذی خلق الموت و الحیوة لیبلوكم ایكم احسن عملاً وهوالعزیزالغفو» .
بعد از نام خدا و درود و سلام به تمام منجیان عالم بشریت ، نمیدانم از آزمایشات سخت الهی سخن به میان آورم یا از اجر و پاداشهای شیرین و دلپذیری كه در مقابل تحمل این سختیها داده میشود یا از عدالت حسن (ع) بگویم و یا از شهادت حسین (ع)،چگونه بنویسم در حالی كه قلم از نوشتن و زبان از تكلم عاجز است . ولی باز می بینم بهترین نحو ممكن برای بیان كلام دل همان نوشتن است . بلی نامی از شهادت بردم ، شهادتی كه عاشقانش لحظه به لحظه در پی او میگردند و مدتهای مدیدی هست كه خود را برای نوشیدن شهدش مهیا ساخته اند . راستی شهادت چیست كه حتی نامش این اندازه جلب توجه و خودنمائی میكند وهمچون شعله فروزانی در تاریكی محض به چشم می خورد . شهادت گامهای بلند و سریعی است كه زودتر از هر لحظه ممكن انسان را به معبودش و معشوقش نزدیكتر می كند این گامها به استواری كوه اما تند به سرعت اشعه های طلائی رنگ خورشید انسان را به خدا نزدیكتر می كند و مراحل زندگی به حد كمال میرساند كمالی كه سرچشمه از كمال مطلق معبود می گیرد . وه چه زیباست درك شهادت كه به درك معبود منجر میشود ، شاید دلیل عشق به شهادت همین باشد آنچه كه موجب می شود در انسان صفای قلب و نورانیت دل بوجود بیاید و انسان با همین حال نورانی و پرفروغ به لقاء یار برسد شهادت است . اما راستی نگفته ام كه شهادت زمینه میخواهد نخست روح باید پرورش یابد و پرورش به حد كمال برسد بعد انسان شهادت را همچون گلی زیبا به آغوش باز بپذیرد . اگر سوال شود این زمینه چگونه حاصل می شود ، باید گفت با تلاوت قرآن ، با دعا ، دعائیكه بواسطه همین دعا است كه سنگهای سر راه برداشته انسان بر مشكلات فائق میشود و از زیر بار سختیها سربلند و پیروز بیرون میاید . پس از تمام شما عاجزانه التماس دعا دارم و چشم براه دعای خیرتان هستم من كه نه لیاقت شهادت دارم و نه زمینه آن در من فراهم شده است پس لااقل شماها برایم دعا كنید شاید خداوند بواسطه دعای خیرتان از سر تقصیرات این بنده مسكین و مستجیر بگذرد و اگر جزو صلحا نیست حداقل جزو كسانی كه مورد خشم وغضب خداوند قرارگرفته اند نباشد آمین . خورشید كم كم غروب می كند اشعه هائی طلائی رنگ خورشید به سرخی می گراید و به رنگ خون در می آید مفهوم شهادت را جلوه گر میسازد دیگر قدرت نوشتن از من سلب شده است چند دعا می كنم و شما را به امان خدا میسپارم . خدایا ، معشوقا شهادت در راهت كه نیكوترین مرگهاست نصیب ما بگردان تا سریعتر بتوانیم با نورانیت دل تو را ملاقات كنیم . خدایا اگرچه معصیت كاریم ، خطاكاریم ولی بنده تو هستیم پس آنی ما را حتی كمتر از آنی به خود مان وامگذار . الهی خیلی دوست داشتم تو را بخاطر عظمت و بزرگیت عبادت كنم اما شیطان مانع من میشد خدایا خیلی وقتها بود كه فكر میكردم چرا باید برای ترس از جهنم و رسیدن به بهشت عبادت كنیم پس معبودا ، این حالت را در ما چنان قرار ده كه فقط بخاطر عظمت و ابهت تو ، تو را عبادت كنیم . خدایا امام امت این قلب تپنده امت ما این راهنمای عظیم الشان ما را از تمام بلیات مصون و محفوظ بگردان .
الهی فرج آقا امام زمان (عج) را نزدیك بگردان .
سهراب سپهری