0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
دوشنبه 7 اسفند 1396  6:38 AM

وصیتنامه شهید علی اكبر بلوجی تبریزی

وصیت نامه

بسم الله الرحمن الرحیم انا لله و انا لیه راجعون به نام خدا به نام اوكه همه چیزم از اوست و با نام او كه زندگیم در جهت اوست به نام او كه زنده به اویم و زنگیم به خاطر اوست و جانم

وصیت نامه

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا لیه راجعون

به نام خدا

به نام اوكه همه چیزم از اوست و با نام او كه زندگیم در جهت اوست به نام او كه زنده به اویم و زنگیم به خاطر اوست و جانم از اوست و معشوقم اوست مرادم اوست احساسش می كنم و با قلبم ذره ذره وجودم با تمام سلولهایم احساس می كنم اما بیان نتوانم كرد .

و درود بر امام خمینی بت شكن زمان آزاده مرد و آزاد كننده انسانها و راهبر انسانها و امید مستضعفین و محرومان و ستمدیدگان و متظران عدل است و درود بر تو ای حسین زمان كه قامت بلند تو چهره نورانیت لرزه بر اندام دشمنان می اندازد درود بر شماای مسلمین و ای ملت ایران كه به ندای حسین (ع) هل من یاسر ینصرونی آیا كسی هست مرا یاری كند لبیك گفتید و در راه اسلام از جان و مال خود گذشتید .

پدرم درود بر تو كه چون ابراهیم فرزند خویش را به فرمان خدای بزرگ به قربانگاه فرستادی و بدان و آگاه باش كه اسماعیلت هرگز از فرمان باری تعالی سرباز نمی زند و مرگ در راه خدا را سعادت می داند و زندگی را جز جهاد در راه و عقیده نمی داند و شهادت را جزء بهترین نعمتها می داند .

مادرم سلام بر تو كه بالاخره بر احساس مادرانه ات پیروز شدی و فرزند را روانه میدان نبرد كفار و مسلمین كردی و گفتی كه تو را در راه خدا هدیه به انقلاب اسلامی می كنم و من به وجود تو افتخار میكنم كه مادر از سلاله فاطمه زهراه هستی مادر جان هالا وقتتان رسیده كه رسالت زینبوار خود را نشان دهی .

برادرانم سلام بر شما راه خدا بهترین و برترین راه جهاد است پوینده و كوشنده باشید برادرم محمد پسرت مصطفی را در راه انقلاب بار بیاور و احكام اسلام را از كوچكی به او بیاموز و بگذار كه ادامه دهنده راه شهیدان باشند چون انقلاب ما به افرادی چون او احتیاج دارد عزیزانم اگر چه من شهید می شوم ولی فراموش نكنید دنیا به آخر می رسد سعی كنید به دنیا دل نبندید و خود را مهیای سفر آخرت كنید كه اما امام زمان شما حضرت مهدی است و لحظه ای از دع برا ی سلامتی و ظهور ایشان غفلت نكنید و گرفتاریهای خود را به واسطه آن حضرت حل كنید .

پدر و مادر و برادر عزیزم بعد من شاید باشید واز پوشید ن لباس سیاه بپرهیزید و لباسهایی نو به تن كنید سعی كنید اشك نریزید چون دشمن شاد می شود بگذارید با شاد بودن شما دشمن عزا بگیرد زیرا امر را باكی از شهادت نیست و شهادت مادری است كه تنها فرزندش را فراموش می كند شهادت قبله اوج و آرزوی مسلمین است .

شهادت قله رفیع انسانیت است ما به آغوش شهادت می رویم و سویش پرواز می كنیم بگذار با ریختن خون ما درخت این انقلاب آبیاری می شود و چشم شرق و غرب كور می شود و ببنید كه ملت حاظرند بخاطر اسلام جان خو را فداكنند . عزیزانم بگذارید بگویم امید زیادی برای شهادت دارم و همیشه هنگام خواندن نماز از خداوند می خواهم كه شهادت را نسیب كند و شهادت را افتخار برای مكتبم و میهنم و خانواده ام بدانم به خدا سوگند كه شهادت هزار مرتبه بهتر است از داماد شدن و شهادت یك تولدی است برای زندگی جاودانه و ای كاش كه جانها داشتم وبارها بخاطر پیروزی اسلام بر كفر می جنگیدم بگذرا دشمن بداند كه ما عاشقان شهادت تا دمار از روزگار مزدوران آمریكایی و اطرافیانش در نیاوریم از پای نخواهیم نشست انشاءالله تعالی همانطوری كه آرزوی ماست این انقلاب به رهبری امام عزیز به انقلاب حضرت بقیه اعظم اما م زمان (ع) پیوند خواهیم زد كه انقلاب اسلامی جهان باشد .

به امید برافراشته شدن پرچم لا اله الا الله بر تمام جهان و ظهور مهدی (عج) و به امید نابودی شرق و غرب و بر جا ماندن پرچم خونین انقلاب اسلامی ایران و درود فراوان بر رهبر كبیر انقلاب اسلامی امام خمینی

جبهه الله اكبر - گردان حر - ساعت 5 بعد از ظهر

علی اكبر بلورچی تبریزی 10/8/1360

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها