پاسخ به:وصیتنامه شهدا
دوشنبه 7 اسفند 1396 6:35 AM
وصیت نامه شهید عباس بنایی
آري همچنان كه خداوند در آيات فوق فرموده است كساني از اين امتحان سرافراز بيرون مي آيند كه با اين آيات خود را تطبيق دهند يعني اگر ترسي و گرسنگي و بعضي نقصي در جان و مالشان وارد شد صابر باشند و بدانند كه از خدا آمده و بايد بسوي خدا بازگردند .
شهيدعباس بنايي (1121911)
بسم الله الرحمن الرحيم
« و لنبلونكم بشي من الخوف والجوع ونقص من الاموال
والا نفس والثمرات و بشر الصابرين الذين اذا اصابتهم مصيبه قالوا انا لله و انا اليه راجعون » .
درود بر رهروان راستين و صديق راه انبياء پيامبر خاتم و ائمه معصومين عليهم السلام .آري برادران اين صحنه نبرد با شيطان و شيطان صفتان ، صحنه آزمايش و امتحان است براي ما مسلمانان . آري همچنان كه خداوند در آيات فوق فرموده است كساني از اين امتحان سرافراز بيرون مي آيند كه با اين آيات خود را تطبيق دهند يعني اگر ترسي و گرسنگي و بعضي نقصي در جان و مالشان وارد شد صابر باشند و بدانند كه از خدا آمده و بايد بسوي خدا بازگردند . آن وقت است كه در نزد خداوند و رحمتش بر آنها وارد خواهد شد وصيتنامه شهيد عباس بنائي خليل آباد كه داراي زن و سه فرزند هستم و از زندگي كه دارم سه دانگ از مغازه خياطي كه با برادرم شريك هستم كه تمام بدهي مغازه را داره . و سه دانگ خانه كه آن هم با برادرم شريك هستم كه مقدار حدود صد هزار تومان آن را پرداخته ام و بقيه آن كه به برادرم بدهكار هستم صورت كامل تمام شده خانه در دست برادرم است و حال از همسرم انتظار دارم كه بچه هايم آنطور كه اسلام عزيز ميخواهد تربيت كند اي برادران و خواهرانم مشتاقانه به اين راه (راه شهادت) كه راه حسين(ع) و فرزندان و اجدادش ميباشد بشتابيد كه راه سعادت است چرا كه آموزگارش حسين (ع) است . باري اي پدر و مادر عزيزم ميخواهم كه شما صبر و استقامت كنيد و اگر در زندگي ، من شما را ناراحت كردم مرا حلال كنيد و از خداوند متعال مي خواهم كه اجر جزيل به شما بدهند و صبر جميل عطا فرمايد . امام را دعا كنيد . خدايا خدايا تا انقلاب مهدي خميني را نگهدار . مرگ بر آمريكا ، مرگ بر منافقين و صدام .
والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
عبـاس بنـايي
سهراب سپهری