پاسخ به:وصیتنامه شهدا
دوشنبه 7 اسفند 1396 6:33 AM
وصیت نامه شهید محمد تقی بهشتی پور
واينک خطابم به شما ای کافران،مشرکين و منافقين ان کان دین محمد لم يستقم الا بقتلی فياسيوف خذينی اگر انقلاب ما و راه ما ، و مکتب ما ، آرمان مقدس امام ما پيروز نشود مگر با ريختن خون ما . ای شمشيرها ، ای گلوله ها و ترکشها مرا در يابيد که ما عاشقان شهادتيم و ما را از مرگ باکی نيست خون ما حرکت می آفريند نه سکون ولی شما نمی فهميد . و بعد با درود و سلام به رهبر کبير انقلاب اسلامی امام خمينی و با درود و سلام بر شهداء از هابيل تا حسين(ع)و از حسين (ع) تا شهداء فتح جزيره مجنون و به اميد فتح کربلا به رهبری روح الله به ياری جندالله از دست عدوالله و به اميد پيروزی جندالله به فرماندهی روح الله بر سپاه عدوالله و استقرار پرچم لا اله الا الله بر جهان تا ظهور بقية الله (عج) .
استان : یزد
شهرستان: یزد
تاریخ وصیت نامه: 1363/03/18
بسم الله الرحمن الرحيم
« ولا تحسبن الذين قتلوا في سبيل الله امواتا بل احيا عند ربهم يرزقون .
گمان نکنيد آنان كه در راه خدا كشته مي شوند مرده اند بلكه آنان زنده اند و
نزد خداوند روزي مي خورند » .
واينک خطابم به شما ای کافران،مشرکين و منافقين ان کان دین محمد لم يستقم الا بقتلی فياسيوف خذينی اگر انقلاب ما و راه ما ، و مکتب ما ، آرمان مقدس امام ما پيروز نشود مگر با ريختن خون ما . ای شمشيرها ، ای گلوله ها و ترکشها مرا در يابيد که ما عاشقان شهادتيم و ما را از مرگ باکی نيست خون ما حرکت می آفريند نه سکون ولی شما نمی فهميد . و بعد با درود و سلام به رهبر کبير انقلاب اسلامی امام خمينی و با درود و سلام بر شهداء از هابيل تا حسين(ع)و از حسين (ع) تا شهداء فتح جزيره مجنون و به اميد فتح کربلا به رهبری روح الله به ياری جندالله از دست عدوالله و به اميد پيروزی جندالله به فرماندهی روح الله بر سپاه عدوالله و استقرار پرچم لا اله الا الله بر جهان تا ظهور بقية الله (عج) . و بعد با درود و سلام بر ملت و بيدار هوشيار و هميشه در صحنه و غيور ايران پيرو روح الله باشيد مسجدها را خالی نگذاريدبه نمازجمعه برويدگول منافقين ضدخلق وليبرالها و ابرجنايتکاران شرق و غرب نخوريد امام عزيزمان را تنها نگذاريد و همچنين که شعار می داديد و می دهيد (ما اهل کوفه نيستيم حسين تنها بماند اگر امت بميرند امام تنها بماند )و اين شعار را همچنان که عملی کنيد و اين عمل تا ظهور مهدی موعود (عج) ادامه دهيد رزمندگان اسلام که برخاسته از خود شما هستند پشتيبانی کنيد سنگر شهدا را خالی نکنيد جبهه ها را پر کنيد فرزندانتان را برای رفتن به جبهه ممانعت نکنيد اين است پيام خون شهدا برای فتح کربلا پيش بسوی جبهه ها . و شما ای خانواده عزيزم اميدوارم که از شهادت من ناراحت نباشيد و هر وقت به ياد من افتاديد يادی از شهدای بخون خفته کربلا بکنيد و برای مظلوميت مولايمان حسين (ع) گريه کنيد و با صبرتان پشت دشمنان اسلام و جمهوری اسلامی را بشکنيد و هرگز ناراحت نباشيد که من شهيد شده ام چون امانتی بودم از طرف خداوند به شما و دوباره خداوند اين امانت را از دست شما گرفت راه شهدا که همان راه حق است ادامه دهيد و پيرو راهشان باشيد پشتيبان ولايت فقيه که همان ولايت الله است باشيد اگر من شهيد شدم ناراحت نباشيد چون امام ميفرمايند : در شهادت موت نيست حيات جاويد است . و هرگز عزيزتر از بهشتی ها،رجائي ها، باهنرها،صدوقی ها،عاصي زاده ها و هزاران هزار شهيد به خون خفته ديگر نيستم آنها هم پدر و مادر داشتند و چون فرزندانشان در راه حق به شهادت رسيدند غمگين نشدند و هرگز عزيزتر از علي اکبر امام حسين (ع) نيستم و اگر بدنم به يزد آمد مرا در حسينيه محل دفن کنيد و اگر امکان دارد مرا در روز جمعه دفن کنيد و اگر بدنم قطعه قطعه شد که مفقود شدم غمگين نباشيد چون هنوز قبر بزرگ بانوی اسلام حضرت زهرا (س) هنوز هم مفقوده است و ای پدر ومادر عزيزم و برادرانم اميدوارم که مراببخشيد و از دوستان و آشنايان برايم حلاليت بطلبيد .
مادر منشين چشم بره برگذر امشب برخانه پر مهر توزين بعد نيايم
آسوده بيارام مکن فکر مرا هيچ بر حلقه اين خانه دگر پنجه نسايم
سهراب سپهری