پاسخ به:وصیتنامه شهدا
دوشنبه 7 اسفند 1396 6:26 AM
وصیت نامه شهید مهدی بهجتی اردكانی
وصيتم به امت حزب الله به خصوص مردم حزب الله اردكان اين است كه از خط امام بيرون نروند و پيرو دستورات امام و رهبر خود باشند و هرگز نماز جمعه و زيارت عاشورا و دعاهای كميل ، توسل ،ندبه را فراموش نكنند
بسم الله الرحمن الرحيم
بنام الله بنام آنكه جانم در دست اوست بنام آنكه زندگيم در جهت اوست بنام آنكه معبودم اوست .
مقصود و مرادم اوست بنام آنكه همه چيزم از اوست و با درود و سلام بر يگانه منجی عالم بشريت و نايب بر حقش امام خمينی و با درود بر روان پاك شهدای انقلاب اسلامی ايران از بدر رسول الله (ص) تا بدر روح الله و با درود و سلام بر خانواده های معظم شهدا و اسرا و مفقودين و مجروحين چند كلمه ای به عنوان وصيت شروع می كنم.
ولا تحسبن الذين قتلوا فی سبيل الله امواتاً بل احياء عند ربهم يرزقون :گمان مبريد كسانی كه در راه خدا كشته می شوند مرده اند بلكه زنده اند و در نزد خدای خويش روزی می خورند
وصيتم به امت حزب الله به خصوص مردم حزب الله اردكان اين است كه از خط امام بيرون نروند و پيرو دستورات امام و رهبر خود باشند و هرگز نماز جمعه و زيارت عاشورا و دعاهای كميل ، توسل ،ندبه را فراموش نكنند و ديگر اينكه مانع رفتن فرزندانشان به جبهه نشوند .
وصيتم به پدر و مادرم اين است كه از مرگ من ناراحت نباشند بلكه خوشحال باشند و هرگز برای من گريه و زاری نكنند و تا می توانند برای من مجلس ختم و دعای كميل بر پا كنند و اگر كسی از من طلبكار بود پولش را بدهيد ضمناً چند ماه نماز و چند روز روزه برايم بگيريد كه انشاءالله پاداش اين همه زحمات را خداوند در آخرت به شما خواهد داد.
ضمناً از برادران و خواهران گراميم می خواهم كه اگر بدی از من ديده اند من را ببخشند آه خدايا من افتخار می كنم كه يك قطره خون ناچيزم را در راه تو دادم انشاءالله اين قطره خون ناچيز در درگاه مقربت قبول باشد.
وصيتم به دوستان و آشنايان اين است كه اگر بدی از من ديده اند مرا حلال كنيد.
وصيتم به دانش آموزان و همكلاسيهايم اين است كه اگر بدی يا خوبی از من ديده اند به بزرگی خودتان مرا ببخشيد از دانش آموزان می خواهم كه درسشان را خوب بخوانند وگرنه دشمن شاد می شود. ضمناً از معلمان خوب و گرامی می خواهم كه اگراذيتی از من ديده اند به بزرگی خودشان اين بنده حقير خداوند را ببخشند. ما بايد در راه خداوند شهيد بشويم تا درخت تشنه اسلام را آبياری كنيم. از همسايگان خوب و مهربانم ميخواهم كه مرا ببخشند ديگر بيشتر از اين وقت عزيز شما را نميگيرم به اميد پيروزی رزمندگان اسلام بر كفر جهانی شهادت سرآغاز زندگيست نترسم ز مرگی كه خود زندگيست
خدا حافظ
مهدی بهجتی اردكانی
15/11/1363
درباره شهید
نام : مهدی
نام خانوادگی : بهجتی
نام پدر : حسينعلی
تاریخ تولد : 1347/8/1
وضعیت تاهل : مجرد
تاریخ شهادت : 1365/11/11
محل شهادت : شلمچه
استان : یزد