پاسخ به:وصیتنامه شهدا
شنبه 5 اسفند 1396 1:02 PM
متن وصیت نامه شهیدحاج مصطفی احسانی
شهید والامقام : مصطفی احسانی متولد : 1337/6/30 تاریخ شهادت : 1362/7/17 محل شهادت : مریوان محل دفن : بهشت زهرا
بسم الله الرحمن الرحیم
فلیقاتل فی سبیل الله الذین یشرون الحیوه الدنیا بالاخره و من یقاتل فی سبیل الله قیقتل اویغلب فسوف نوتیه اجراءعظیما
\"سوره نساءآیه 73\"
اشهدان لااله الاالله ،اشهد ان محمدرسول الله و اشهد ان علیاً ولی الله
آری گواهی می دهم بیگانگی بارتعالی و به فرستاده و منجی بشریت و به ولی و وصی او و نائب برحق او امام خمینی كه صبح صادق را به خاص و عام نوید داده و باعث نجات از ظلم و استكبار گردید و جرقه ای در اذهان شد كه با شناخت خود و خدای خود شعله ای شد برجان ابرقدرتها و تمامی مستكبرینی كه درك كنند و بدانند اسلام نیرویی است بالاترین و برنده ترین از هر نیرو و سلاحی كه آنها فكر می كنند و گذشته از آن دینی است كامل كه با منطق و قدرت ایمان بر هر چیز غالب می گردد و روزی می رسد كه تمام اصالت پاكش بوسیله امام زمان (عج)سایه كمتر می شود وبا آمدن پیامبردان و امامان همچون امام حسین علیه السلام شاگردانی میپرورند كه درس مردانگی ، گذشت ، ایثار وشهادت به تمام معنی میآموزند آر اسلام دینی كامل و اینچنین می باشد .
به امید آن روزی كه حضرت مهدی (عج)كه جهان انتظار ظهورش را دارد و این حكومت اسلامی به رهبری امام خمنیی زمینه مساعدی باشد برای قدم نهادن آن حضرت برای بركندن ریشه ظلم وظالم و تمامی مشركین و منافقین و مستكبرین باشد و من هم بنوبه خود كه فردی مسلمان و پیرو قرآن هستم برای باور كردن نهال اسلام كه بدست ایادی كفر و الحاد كه سعی در قطع كردن آن هستند در تلاش هستم و امیدورام كه این حقیر هم با اعمالم و قطره خونم سهمی در بثمر رساندن اسلام داشته باشم هر چند این چند قطره خون من ارزشی ندارد ولی درخت اسلام با قطره قطره خون شهیدان تنومند می گردد وثبات و پایداری او تضمین می گردد و شاید بانثار این چند قطره خون در نزد امام حسین علیه السلام و حضرت مهدی (عج) سرافكنده و خجل نباشم ، به همین دلیل تقاضای عاجزانه از امام و امت شهید پرور و پدر و مادرم دارم كه باری شهادتم دعا بفرمایند تا شاید این فیض الهی نصیبم شود و اگر به آرزویم رسیدم مبادا برای من ناراحتی نید واشك بریزید ،بلكه باید از شهادت من خوشحال باشید و در همه حال سرفراز در میان جمع حاضر شوید كه باعث اندوه ودیگر اقوام و خانواده شهدا نشوید ، خصوصاً از مادر عزیز ومهربانم تقاضا دارم زینب وار همچون كوهی پایدار و با صحبتهایت دل گرمی و مرحمی باشی برای دیگر مادران شهدا و هر وقت یاد من كردی ودلت گرفت همانطوری كه مرتضی گفت بر سجاده بنشین وبرای بزرگر سرور شهدا امام حسین (ع)گریه كن و برایم نماز قضا بخوان و طلب آمرزش مرا از خداوند بخواه كه شاید شهادتم به درگاه الهی مقبول گردد و همچنین از پدر بزرگوارم میخواهم كه اگر زمانی حرفی به ایشان زده ام و بلند صحبت كرده ام مرا عفو و این را بپای فرزندی بگذارد و دیگر هیچ البته مگر من از امام حسین (ع) معلم شهادت و دیگر یارانش بالاتر هستم كه با گذشت 14 قرن هنوز خون بزمین ریخته آنها در جوش است .
درضمن از احمد آقا تقاضا دارم اگر كسی به حضورتان مراجعه كرد و از طریق من طلب دینی كرد بوی مسترد دارید از همه بالاتر اینكه مرا حلال نماید و اگر اشتباهی از من دیده اند به حساب كوچكتری و برادری بگذارند مخصوصاًخواهر خوب و یكی یك دانه خانه ودگیر برادرانم حلالیت میطلبم و تقاضایی از آنها دارم و ا ز اقوام و نزدیكان برایم طلب حلالیت و بخشش كنند خصوصاً احمد آقا از برادران كمیته و دوستان ،ودیگر خواهشم اینكه در همه حال پشتیبان امام و رهبر و روحانیت اصیل و پیروی كامل از دستورات ایشان باشید زیرا دستورات و فرامین امام راه گشای بشریت و تسكین دهنده دلهای امت رنج كشیده ، مستضعفین می باشد درغیر اینصورت باعث پایمالی و هدر رفتن خون شهدا و مجرومین می گردد و دیگر هیچ آرزوی پیروزی و گسترش اسلام در سراسر جهان و سلامتی و عمر طولانی برای امام تا انقلاب مهدی(عج) و تندرستی و پیروز برای همه بخصوص مسلمین و اتصال انقلابمان به انقلاب حضرت مهدی(عج) انشاءا... خدایا، بارالها من گناهمكارم و می دانم اشتباه كرده ولی چشم به در رحمت توست . خدایا تو را قسمت می دهم مرا ببخش و توبه مرا بپذیر انشاءا...
سخنی با پدر و مادر عزیز و خوبم ، قبل از شهادت مرتضی عزیز قصد پوشیدن لباس دامادی راداشتم ولی بعد از شهادت مرتضی كه دیدم زودتر از من لباس سفید دامادی خود را به رنگ خون درآورده و با معبود خود ازدواج كرد چرا من كه چند سال بزرگتر از او هستم به این راه نروم البته اگر شهید نشدم بعد از عزیمت این مسئله مهم را انجام میدهم و اگر شهید شدم و به كربلا نرسیدم تقاضا دارم با مقدار پول جزئی كه نزد احمد آقا دارم داوطلب زیارت آن حضرت شوید و خدمت آن حضرت عرضه بفرمائید ، شما در كربلا فرمودید آیا كسی هست مرا یاری بفرماید ؟ آری فرزندان اسلام هستند شما را یاری كنند.
السلام علیكم و رحمه الله و بركاته
24/7/1359
خدایا آیا شهادت نصیب من می شود ؟ به امید آن لحظه شیرین
خدایا ، خدایا، تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار
خدایا خدایا تاانقلاب مهدی خمینی را نگهدار
سهراب سپهری