0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
شنبه 5 اسفند 1396  1:00 PM

وصیت نامه شهید حسن احمدی

استان: یزد شهرستان: تفت

بسم الله الرحمن الرحیم

« من طلبنی وجدنی و من وجدنی عرفنی و من عرفنی احبنی و من احبنی عشقتنی ومن عشقتنی عشقته و من عشقته قتلته و من قتلته فعلی دیته و من علی دیته فنادیته . آن كس كه مرا طلب می یابد مرا و آن كس كه مرا یافتمی شناسد مرا و آن كس كه مرا شناخت دوستم می دارد وآن كس كه دوستم داشت به من عشق می ورزد و آن كس كه به من عشق ورزید من نیز به او عشق می ورزم و آن كس كه به او عشق ورزیدم او را می كشم و آن كس كه من بكشم خونبهایش بر من واجب است و آن كس كه خونبهایش بر من واجب است پس من خونبهای او هستم » .

یارب به دلم غیر خودت جا مگذار در دیده من گرد تمنا مگذار گفتم ، گفتم زمن نمی آید هیچ رحمی ، رحمی مرا به من وامگذار بنام الله پاسدار حرمت خون شهیدان و بنام شهیدان بخون خفته كربلای ایران و با درود بر ملت مبارز و رهبر امت خمینی بت شكن وبر رزمندگان جان بركف جبهه حق علیه باطل.ای ملت مبارز میدانم كه من كوچكتر از آنم كه بخواهم چند سفارش و وصیت به شما بنمایم ولی این وصیتها از برادر كوچك خود بعنوان یادآوری پذیرا باشید . ای ملت جان بركف امیدوارم كه برگزاری نماز جمعه و جماعات و نماز شب و دعاهای كمیل و توسل و ندبه و فرج امام زمان (عج) و دیگر امور مذهبی را ترك ننمائید . در دعاهای خود رزمندگان جبهه حق را از یاد نبرید پیروزی آنها را از خدا خواسته و از خدا بخواهید تا طول عمر رهبر عزیزمان را افزایش دهد . با تمام نیرو به كمك نهادها و ارگانهای انقلابی و انجمنهای اسلامی بپردازید و تا میتوانید در جبهه های جنگ حق علیه باطل شركت جوئید و پشت جبهه ها را از هر نظر مادی و بویژه معنوی تقویت كنید ای همه آنهایی كه در قید حیات میباشید آگاه باشید كه مسئولیتی بس عظیم بر دوش شما نهفته میباشد و آن حراست و پاسداری از حرمت خون دهها هزار شهیدی است كه با ندای الله اكبر به خاك و خون غلطیده اند اگر بر اثر سستی و غفلت كه كوچكترین انحرافی در این انقلاب رخ دهد و به این نهضت لطمه ای بخورد و خدای ناكرده از خط اصیل اسلام خارج گردد در روز محشر قطره قطره خون شهیدان شما را باز خواست خواهد نمود بعنوان كوچكترین و حقیرترین برادر شما ملتمسانه میخواهم با تمسك به حبل الله و آشنایی عمیق به اسلام و قرآن و وحدت و یكپارچگی و مهر و محبت را در میان خویش بر قرار نمایید . و همیشه مطیع و دنباله روی امام عزیزمان بوده و در هیچ زمانی او را تنها نگذارید كه اوج و عظمت این انقلاب اسلامی از خدا پرستی و فتوای او میباشد این را هم بگویم كه حركت انسان ملهم از نیازهای او میباشد كه مبنای جهتی كه برای خویش انتخاب كرده شكل می گیرد آنكس كه نیایش قرب به الله گشت جهت الهی پیش می گیرد و به راهی قدم می گذارد كه بیگانه در آن نیست تا چه رسد كه به رابطه انسان با خدا لطمه ای وارد آورد . پیوسته دلم دم از رضای تو زند جان در تن من نفس برای تو زند گر بر سر خاك من گیاهی روید آن هر ورقش به وی وفای تو زند

ای پدر و مادر عزیزم میدانم كه فرزند خوبی برای شما نبودم و این شما بودید كه با خوبیهای خود مرا شرمنده كردید و امیدوارم مانند دفعات پیش به من خوبی نموده و مرا حلال نمائید ای پدر و مادر گرامی من امانتی بودم از طرف خدا در نزد شما كه این امانت را شما با شهادتم به او باز گردانیدید و من برای اینكه وظیفه خود را نسبت به الله و قرآن و ملت ایران و شما ادا نمایم به جبهه های جنگ حق علیه باطل آمدم . و الله و پیروزی را هدف خود و شهادت را آرزوی خود دانستم و انشاء الله خدا این خون مختصری كه در راه او بر زمین كربلای ایران ریخته شد را قبول خواهد كرد . ای پدر و مادرم امیدوارم در شهادت من گریه و زاری نكرده و از كسی تسلیت نپذیرید و در تشییع جنازه من به مردم شیرینی و شربت داده و جشن بگیرید دوباره میگویم در شهادت من گریه نكنید زیرا من لیاقت این ناله را نداشته و با ناله شما دشمن شاد میگردد از شما بدلیل اینكه هیچگاه نتوانسته ام ذره ای از محبتهایتان را جبران كنم عذر میخواهم و طلب بخشایش میكنم و امیدوارم مانند گذشته در تعلیم و تربیت برادر و خواهرانم كوشا بوده و ای مادر زینب وار عمل كنید . دیگر اینكه بمدت یكماه روزه قرضی دارم برایم می گیرید و یك ختم قرآن در ماه رمضان برایم بگذارید و شما ای برادرانم در انجام امور مذهبی و كارهای پشت جبهه فعال باشید و علوم اسلامی را دقیقاً فرا گیرید و با خدا ارتباط برقرار كنید و آرزوی موفقیت نیز برایتان دارم و ای خواهران من شما با حجاب خود كه از خون من با ارزشتر است دشمن را ناامیدتر كنید و در امور زندگی زینب وار عمل نمائید برای شما نیز آرزوی موفقیت دارم بار دیگر روی سخنم با شما ای ملت مبارز است كه می توانید با قلم خود خون شهیدان را پرثمرتر نمایید و با صبر خود ضربه هولناكی بر پیكر فرسوده دشمن وارد آورید . پیكر من را در گلزار شهدا در كنار این به خون خفتگان به خاك بسپارید تا بلكه آنها مرا نزد خدا شفاعت نمایند و چون از تمام آنها بی ارزشتر و كوچكترم مرا زیر پای تمام شهدا خاك نمائید زیرا لیاقت مكان دیگری از گلزار شهدا ندارم روی سنگ من ناكام ننویسید زیرا من به بالاترین كامها رسیدم و بالاترین وبهترین نعمت خدا یعنی شهادت نصیب من شد این شعر را روی قبرم بنویسید.

آنكس كه تو را شناخت جان را چه كند فرزند و عیال و خانمان را چه كند

خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار از عمر ما بكاه و بر عمر او بیفزا . خدایا خدایا تو را بجان زهرا رزمندگان ما را پیروزشان بگردان .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها