پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 4 اسفند 1396 8:42 AM
وصیت نامه دانش آموز شهید مهدی اردبیلی
اولاً بايد بگويم من كوچكتر از آنم كه بتوانم براي شما ملت عزيز و شهيد پرور وصيتي بكنم ولي مقتضاي زمان ايجاب ميكند كه با شما ملت شهيد پرور چند كلمه حرف بزنم.
"ان الله الشتري من المومنين انفسهم و اموالهم بان لهم الموده
بقائون في السبيل الله فتقلوا و يقتلون وعدا عليم حقا"
خدا جان و مال اهل ايمان را به بهاي بهشت خريداري كرده آنها در راه خدا جهاد ميكنند كه دشمنان و اين را بقتل رسانند و با خود كشته شوند اين وعده قطعي است برخدا.
با درود فراوان به امام زمان حضرت ولي عصر (عج) و سلام و درود به نائب برحقش امام امت و بنيانگزار جمهوري اسلامي ايران و با سلام و درود به ارواح پاك طيبه شهداي راه خدا از صدر اسلام تا كربلاي ايران وصيت نامه خود را شروع ميكنم:
اولاً بايد بگويم من كوچكتر از آنم كه بتوانم براي شما ملت عزيز و شهيد پرور وصيتي بكنم ولي مقتضاي زمان ايجاب ميكند كه با شما ملت شهيد پرور چند كلمه حرف بزنم. اولين وصيت من عمل كردن به رهنمود هاي امام عزيزمان است از شما پدران ميخواهم كه اگر فرزندانتان تصميم گرفتند كه به جبهه هاي عق عليه باطل بروند آنها را تشويق كنيد. و از رفتن آنها جلوگيري نكنيد. در طول تاريخ بشريت انسان اين خليفه الله را مي بينيم كه همواره در و مقابل جباران استاده تاآنها را به نابودي بكشاند و امروز حقيقت بشريت كه بوسيله ستمگران به فراموشي رفته بود دوباره در جامعه اسلامي ما بوسيله امام امت خميني بت شكن و ياران با وفاي اوبه عرصه ظهور رسيده است امروز اسلام عزيز و كشور اسلامي ما درخطر ميباشد و برماست كه جان خود اين امانتي كه خداوند به ما داده در راه پياده كردن قانون او نثار كنيم و سعادت بزرگ را كه شهادت است نصيب خود بگردانيم و از شما ملت حزب الله ميخواهم تا ميتوانيد به جبهه جنگ برويد چون جبهه جنگ نه تنها دانشگاه انسان سازي است بلكه خود جنگ است كه خداوند در اختيار ما قرار داده و دل به اين دنياي فاني نفروشيد زيرا اين دنيا و روزگار به گفته حضرت علي(ع) پلي است كه ما آروزي آن رد ميشويم هر چند آنطرف پل ميباشد شما قلب آهنين خودرا محكم كنيد و با وحدت و با پشتيباني خود امام را ياري كنيد.
اي امت شهيد پرور ايران و برادران عزيزم راه خدا بهترين و برترين راههاست پوينده و كوشنده اين راه باشيد كه انقلاب ايران تنها راه نجات اسلام و رهائي مستضعفين جهان ميباشد وپوسته در راه اعتلاي اسلام عزيز كوشا و تمامي فرامين امام ره به جان و دل پذيرا باشيد. زمان با همانند زمان امام حسين است وايام ما همانند ايام عاشورا.
امت حزب الله از تهديدات امپریالیست های شرق و غرب و دشمنان داخلي و نوكران حزب اله در پشت جبهه داريم. از شما ملت مجاهد و قهرمان هميشه در صحنه ميخواهم كه در مقابل طوطئه كران و منافقان و آمريكا همچون كوه وسدي استوار به ايستيد و باآنان مقابله كنيد خداوند امروز در حال امتحان كردن ماست و در تحصيل علم در سنگر مدرسه است داد و خون از خود نشان دهيد و مساجد را خالي نگذاريد ودر تكايا و برنامه هاي مذهبي شركت كنيد. اخلاق و رفتار نمونه داشته باشيد.
اما پدرومادرم, خودتان بهتر مي دانيد اين جمله اي را كه ميخواهم بنويسم از شما شنيده ام و ياد گرفته ام ما به خدا متعلق هستيم پس چنانكه مالک ما اوست ديگر بايد هيمشه گوش به فرمان باشيم و هر كاري كه خواسته اوست سرتسليم فرود بياوريم پس حالا كه مالک ما خداوند است از شما ميخواهم كه در فراق و فقدان من ناراحت نباشيد و نمي گويم كه گريه نكنيد چون گريه است كه قلب شكسته مادران و كمرخميدة پدران را تسكين ميدهد ولي مي گويم كه هر گاه كه خواستيد گريه نكنيد امام حسين(ع) و 72 يارانش همانند آنها دكتر بهشتي و 72 يارش را بياد بياوريد و گريه كنيد ولي شيون نكنيد و همچنين سختيهاي زندگي را بزرگ نشماریدصبورباشید و یقین خود را زیادكنيد .سعی نمایید از قید وبندهای زندگی ......کنیدو هميشه دعاي گوي امام و رزمندگان باشيد و اما چند كلمه اي نيز ميخواهم بگويم كه پدرم, ميدانم كه تو مرا با چه مشكلاتي بزرگ كرده اي و ميدانم كه براي هزينه تحصيلم چه زجرها كشيده اي ولي من نتوانستم حق فرزندي را اداء نمايم چون صبح تا شب كارميكردي و مافقط راه خوردن و خوابيدن را بلد بوديم .
اما مادرم تو برايم اذيتها كشيدي و بخاطر بزرگ كردن من جرها كشيدي و اما من لياقت فرزندي تو را پيدا ننمودم و هميشه باعث آزار و اذيت تو بودم ولكن پدر ومادرم اميدورام كه مرا حلال كنيد و از ما ميخواهم كه براي آمرزش گناهانم طلب آمرزش بكنيد و از شما ميخواهم كه يارو ياور رهبر عظيم الشأن انقلاب اسلامي باشيد.
و اما برادران و خواهرانم شما نيز هميشه دنباله رو راه شهيدان بوده و با استقامت و پايمردي خود در مقابل دشمن ثابت كنيد كه هرچند كه مايكي از اعضاي خانواده مان را از دست داده ايم امادر مقابل ظلم و ستم زور ايستاده ايم و در ستيزيم.
صبر داشته و تقوا را پيشه كنيد از صراط مستقيم منصرف نشويد عصاي دست پدرومادر باشيد و شما هم اميدورام مرا حلال كنيد و حال از همة اهالي و بخصوص جوانان روستاي حسين آباد ميخواهم كه راه شهداء را ادامه داده و از پاي ننشينيد و از همة شما مي خواهم كه مرا حلال كنيد و من هم اگر در گردن كسي حق دارم او را ميبخشم .
والسلام عليكم ورحمه الله
درباره شهید
مهدی اردبیلی
نام پدر:یوسف
تاریخ تولد : 5/8/49
ش.ش:456
محل تولد : روستای کرامه از توابع شهرستان میانه
آخرین مدرک تحصیلی : دوم متوسطه
مدرسه محل تحصیل:بوعلی سینا
تاریخ شهادت :29/12/66
محل شهادت :شلمچه
نحوه شهادت : بر اثر اصابت ترکش