0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 4 اسفند 1396  8:29 AM

وصیت نامه شهید مسعود آذری فرد

كسى‌كه مرا طلب كندمى‌يابدمرا وكسى‌كه مرا يافت‌مى‌شناسدم وكسى‌كه‌مرا شناخت عاشقم‌مى‌شود كسى كه عاشقم شد عاشقش مى‌شوم وكسى كه عاشقش شدم مى‌كشم اورا و كسى را كه كشتم ديه مپردازم؟؟؟؟؟ مشخص مى‌شود كه شهيدان چه مقامى دارند و حالا وقت آن است كه هركس مى‌خواهد به مقام برسد اقدام كند . حالا وقت آن رسيده كه هر كس ماهيت خود را نشان دهد حالا نشانى براى اسلام است . كنون‌هرابرقدرتى‌و هرخدانشناسى كوشش مى‌كند تا اين انقلاب اسلامى ما را كه ثمره خون بيش ازهفتاد هزار كشته و صدهزار تن معلول است از دست خارج سازد و با خيال خام خودمى‌خواهد اسلام را ازميان بردارد ولى كورخوانده است و نمى‌داند كه دين اسلام از طرف خدا آمده و خداهم پشتيبان آن است ولى خداهم مى‌فرمايد از توحركت از من بركت كه اين آيه كلام خداوند است !

بنام خدا و باسلام و درود فراوان به رهبر کبیر انقلاب اسلامى ایران این ابرمرد تاریخ کوه ایمان خمینى بت‌شکن و باسلام برشهداى بخون خفته انقلاب اسلامى و ملت شهیدپرور و مسلمان و … ایران وبادرود برمعلولین‌این انقلاب وجنگ تحمیلى و باسلام بر شمااى خانواده و فامیل،دوستان و آشنایان گرامى.

هرانقلاب مخصوصا انقلاب اسلامى افراد پاکى را از میان ملت شهیدپرور جدامى‌کند ، این درخت تنومند اسلام احتیاج به خون دارد باید افرادى پاک با نثار خون خود این‌درخت تنومند را آبیارى‌نمایند و کلا؟ هرلحظه‌اى اسلام به خون نیاز داشته‌باشد خون پاک و مطهر عده‌اى برزمین مى‌ریزد بعنوان مثال وقتى این انقلاب نیازداشت به خون ۷۲ تن از بهترین افراد این ملت بلافاصله خون آنها برزمین مى‌ریزد و به جندا… مى‌پیوندند. به عبارت دیگرکسانى‌که در راه خداکشته مى‌شوند خداوند عاشق آنها است چون خداوند تبارک وتعالى مى‌فرماید :

من طلبنى وجدنى ومن وجدنى عرفنى عشقنى ومن عشقنى عشقته ومن عشقته قتلته و من قتلته‌فعلى دیه ومن على دیه فانادیه .

کسى‌که مرا طلب کندمى‌یابدمرا وکسى‌که مرا یافت‌مى‌شناسدم وکسى‌که‌مرا شناخت عاشقم‌مى‌شود کسى که عاشقم شد عاشقش مى‌شوم وکسى که عاشقش شدم مى‌کشم اورا و کسى را که کشتم دیه مپردازم؟؟؟؟؟

مشخص مى‌شود که شهیدان چه مقامى دارند و حالا وقت آن است که هرکس مى‌خواهد به مقام برسد اقدام کند . حالا وقت آن رسیده که هر کس ماهیت خود را نشان دهد حالا نشانى براى اسلام است . کنون‌هرابرقدرتى‌و هرخدانشناسى کوشش مى‌کند تا این انقلاب اسلامى ما را که ثمره خون بیش ازهفتاد هزار کشته و صدهزار تن معلول است از دست خارج سازد و با خیال خام خودمى‌خواهد اسلام را ازمیان بردارد ولى کورخوانده است و نمى‌داند که دین اسلام از طرف خدا آمده و خداهم پشتیبان آن است ولى خداهم مى‌فرماید از توحرکت از من برکت که این آیه کلام خداوند است !

یا ایهاالذین آمنوا ان تنصرا… ینصرکم و یثبت اقدامکم  یعنى‌اى‌کسانى که ایمان آورده‌اید اگر یارى کنید دین خدا را خدا یارى مى‌کند شمارا ومحکم گرداند قدمهایتان را .

پس اگر مى‌خواهیم اسلام به تمام معنا درکشور اسلامى ایران پیاده شود بایدتلاش کرد وجانفشانى‌نمود ومن خدا را شکرمى‌گزارم که قدرى بیشتر مهلتم داد تا توانستم به اندازه درکم اسلام را؟؟؟ و بانثارخون‌خوددرخت تنومند اسلام را آبیارى نمایم من‌اکنون بظاهر از بین شما رفته‌ام بدستور اسلام چندکلمه‌اى را بعنوان وصیت مى‌گویم :

اکنون‌که وصیت نامه مرا بازکرده‌اید ومى‌خوانید نمى‌دانم چه حالتى به شما دست‌داده‌است آیاخداى ناکرده ناراحت هستید یا اینکه خوشحال هستید و بوسیله خوشحالى خود مرا نیز خوشحال مى‌کنید .من دوست دارم که براى من ناراحت نباشید همانطور که مى‌دانم ناراحت نیستید و حتى من‌مى‌خواهم؟؟؟ واگر مایل بودید حتى لباس سیاه که نشانه عزادارى است؟؟؟ اینک چند کلمه‌اى با خانواده محترم خود صحبت مى‌کنم

پدرعزیزم صدها درود وآفرین برشما باد که همچون ابراهیم فرزندخویش‌را به قربانگاه فرستادى و خوشحال بودید که فرزندتان در صف جندا… قرارگرفته است و درهر نامه‌اى که برایم مى‌فرستادید درآن آرزو داشتید که من به جندا… بپیوندم و حالا که من به هدف خود رسیده‌ام و شما به آرزوى خود مى‌دانم که اصلاِ ناراحت نیستید بلکه خوشحال هم هستید. من بوجود چنین پدرى افتخار مى‌کنم و ازشما اى‌پدرجان‌تقاضا دارم که اگر احیانا از فامیل و آشنایان کسى است که ناراحت باشد او را ارشاد کنید تا بخود آید و ناراحتى خود را برطرف سازد .

اى‌مادرعزیز که بعدازخدا مهربانترین افراد نزد من هستید من بوجود شما افتخارمى‌کنم که چنین فرزندى را تربیت نمودید و وقتى او را به قربانگاه فرستادید خوشحال بودیدوقبل از آن وقتى به شما مى گفتم آیا به من اجازه مى‌دهید شما گفتید برو و تو با جوانان دیگر هیچ فرقى ندارى .

مادر جان! مادرجان حالا موقع آن رسیده که رسالت زینبى خود را پیاده نمائید .

خواهر عزیزم! تو نیز زینب زمان باش و از هر چه هوس کردى بپرهیز و درراه خدا مبارزه کن و با ناملایمات دست و پنجه نرم کن .

خواهر عزیزم :مبادا براى شهادت‌من‌خداى ناکرده ناراحت باشى وگریه کنى‌توخودمى‌دانى‌که‌من برای چه چیز شربت شهادت نوشیدم تو باید پیرو شهدا باشى .

اى برادران عزیز: پیوسته‌درراه اعتلاى اسلام عزیز کوشا باشیدو تمام فرامین اسلام را به دل پذیرا باشید و پیوسته پیام شهداى در راه اسلام را بگوش جهانیان برسانید مبادا براى شهادت من ناراحت باشید چون من در راه هدف و مقصود خود که جز اسلام چیز دیگر نبود شربت شهادت ؟؟؟ من فقط شما را سفارش مى‌کنم با درسهایتان انشاا… که درسهایتان را خوب مى‌خوانید و درآینده فرد مفید براى این مملکت اسلامى هستید و بوسیله این عمل نمى‌گذارید خون شهیدان پایمال شود .

اى‌فامیل‌محترم من از شما تقاضادارم که اصلاِ براى شهادت من ناراحت نباشید و تنها دعاى شما نزدخدا این‌باشد که انشاا… خداوند این جان ناقابل مرا که براى او فدانمودم قبول بفرماید ومرا جزئى از شهداى اسلام قراردهد .

من‌ازشمامى‌خواهم‌که وقتى برسرقبر یا یادبود من‌آمدیدخوشحال شویدوبراى کورى چشم‌منافقین اگر مایل بودید حتى لباس سیاه که نشانه عزادارى است نپوشید و حوشحال باشید که من توانستم جانم را نثار مکتب محمد(ص) و على(ع) بنمایم . اینک اى مسلمانان و اى حزب ا…هى‌ها من بعنوان برادر کوچک به شما مى‌گویم هرچه شماکردید با علماى‌اسلام مخصوصا مجاهددیارمان حضرت آیت‌ا… صدوقى این‌مرد با تقوى راستى مى‌خواهید ایشان را بشناسید از یزد خارج شوید و ببینید که درمورد ایشان چه نظریه‌هایى مى‌دهند همچنین سلام مرا به ایشان برسانید .

اینک یک پیام به همدرسهایم شما هرچه کردید با درسهایتان امروز اسلام به مبلغ نیاز دارد شما باید با هرچه بیشتر درس‌خواندن بهتر اسلام را یارى‌کنید . محصلین درمدارس شما باید مسئولیت را حس کنید که چقدر اسلام در این زمان به متخصصین با ایمان‌نیازدارد انشاا… که هم شما بیشتر همت مى‌کنید و هم معلمانتان و در آینده فردى مفید براى اسلام خواهید بود . به امید پیروزى نهایى انقلاب اسلامى ایران اى پدر عزیز من از شما مى‌خواهم که اگر از لحاظ انشائى جائى را بد نوشته‌ام یا کلمه‌اى را اشتباه نوشته‌ام تصحیح بفرما متشکرم .

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها