0

وصیتنامه شهدا

rezaha44
rezaha44
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4589

پاسخ به:وصیتنامه شهدا
جمعه 4 اسفند 1396  8:28 AM

وصیت نامه شهيد کاظم آسایش زارچی

من از شما مردم مى‌خواهم كه حجاب خود را حفظ كنيد و هميشه گوش بفرمان امام باشيدو ازجوانان تقاضادارم كه آنجائيكه مى‌توانند بيايند به جبهه‌كه اگر نياييد بخدا قسم‌درآينده پشيمان‌مى‌شويدو آنهائى كه نمى‌توانند بيايند كمكى كنند درپشت جبهه باشركت كردن‌خود را دربسيج و با شركت كردن در كميته فرهنگى دين خود را به انقلاب انجام دهند

نام :كاظم

نام خانوادگى :آسايش‌زارچى

نام پدر :محمد

تاريخ‌تولد :10/01/1346

ش.ش :4235

محل‌صدورشناسنامه :زارچ

تاريخ شهادت :21/11/61

نوع حادثه :ساير حوادث

شرح حادثه :حوادث تفحص مفقودين-نامشخص

استان :بنيادشهيداستان‌ يزد

شهر :اداره‌ بنياد شهيد يزد

وصيتنامه شهيد كاظم آسايش زارچى

بسم ا... الرحمن الرحيمولاتحسبن الذين قتلوافى سبيل‌الله امواتا بل احيا عندربهم يرزقون اينجانب كاظم آسايش فرزند محمد آسايش محل تولد زارچ متولد 1346

اگر به اوايل جنگ نگاه كنيم مى‌بينيم كه كشور متجاوز عراق به دستور اربابانش بر عليه ايران جنگ تحميلى را آغازنمودو چونكه ابرجنايتكاران مشاهده نمودند كه در خاك ايران انقلاب اسلامى مى‌خواهد پياده‌بشودو اين انقلاب راصادر نمايد براى جلوگيرى از پيشرفت اين انقلاب جنگ را آغازكردند و با اين انقلاب مخالفت كردند اما در مرحله اول انقلاب توطئه‌هاى مختلفى را طرح‌ريزى و عمل كردند اما شما امت شهيدپرور با اتكا بخدا در برابر توطئه‌ها ايستادگى و مقاومت كرديدو برتمام توطئه‌ها غلبه يافتيد و بعد از آن همه توطئه حادثه دخالت نظامى مستقيم خود را در طبس پياده‌كرد كه به يارى‌خداوندآن توطئه هم خنثى شد و همينطور با كمك و طرفدارى كردن از منافقيق خلق خواست اين انقلاب را ازبين ببرد و باز بخواست خداوند و يارى و هوشيارى شما ملت منافقين هم نتوانستندكارى انجام‌دهنددرست است كه عده‌اى از سران مملكت ما را به فيض شهادت رساندند اما به جايى نرسيدند البته اين تعدادى از توطئه‌هاى آمريكا و شوروى بر عليه ايران بود كه در اصل بيش از اينها مى‌باشد كه قلم به نوشتن آنها اجازه نمى‌دهد و من از شما مردم مى‌خواهم كه حجاب خود را حفظ كنيد و هميشه گوش بفرمان امام باشيدو ازجوانان تقاضادارم كه آنجائيكه مى‌توانند بيايند به جبهه‌كه اگر نياييد بخدا قسم‌درآينده پشيمان‌مى‌شويدو آنهائى كه نمى‌توانند بيايند كمكى كنند درپشت جبهه باشركت كردن‌خود را دربسيج و با شركت كردن در كميته فرهنگى دين خود را به انقلاب انجام دهند و همينطور شما دانش‌آموزان عزيز درس خود را خوب بخوانيد خود مى‌توانيد در آينده چرخهاى اين‌مملكت را بچرخانيد و اين مملكت را از وابستگى نجات دهيد و اين وظيفه شماست كه از معلم خود بخواهيدكه به شما علم‌بياموزد وشما بايد آنرا فراگيريد و نگذاريد كه وقت خود بيهوده صرف شودسعى كنيد كه با مطالعه كتابهاى مذهبى و كتابهاى اسلامى از قبيل كتابهاى مطهرى و شهيد دستغيب ازبيهوده شدن وقت خود جلوگيرى كنيد و هميشه در نمازجمعه‌ها و نماز جماعتها شركت كنيد تا از اين‌طريق بتوانيد هم مسجدها را پركنيد كه به گفته امام مسجدها سنگر است سنگرها را خالى نكنيد و هم‌از اينراه به دشمنان بفهمانيد كه با امام دست بيعت داده‌ايد.

و پدر و مادر من مى‌دانم كه از شما نافرمانى كرده‌ام و به شما در خيلى مواقع‌بى‌حرمتى كرده‌ام و شما را ازدست خود رنجانيده‌ام اميدوارم كه شما از دست من راضى باشيد.

من 6 ماه نمازقضا و 3 نمازآيات و 45روز روزه قضا دارم البته اينها را كه مى‌گويم از روى‌حدس

مى‌باشد و شايد كمتر يا بيشتر باشد و اميدوارم كه نماز و روزه قضا من را بجاى آوريد.

والسلام

زندگی وزن نگاهیست 

که در خاطره ها می ماند 

سهراب سپهری 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها