0

دلمه‌ی هویج، تجربه‌ی طعمی متفاوت

 
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 28735
محل سکونت : اصفهان

دلمه‌ی هویج، تجربه‌ی طعمی متفاوت
دوشنبه 30 بهمن 1396  11:51 AM

«دلمه» کلمه‌ای ترکی به معنای پر شده است. آنچه ما از دلمه در ذهن داریم، دلمه‌ی برگ مو، گوجه فرنگی، فلفل دلمه، بادمجان و ... است. اما امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع دلمه با کمک هویج را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دلمه‌ی خوشمزه، با ما همراه باشید.

 

دلمه‌ی هویج، تجربه‌ی طعمی متفاوت

 

مواد لازم:

 

گوشت چرخ کرده: 200 گرم

برنج: یک پیمانه

روغن: یک پیمانه

رب انار: دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

هویج بزرگ: یک و نیم کیلوگرم

سیر: دو حبه

 

طرز تهیه:

 

هویج‌ها را پوست گرفته و از عرض، برش‌هایی به طول تقریبی ده سانتی متر می‌دهیم. با دقت داخل هویج‌ها را خالی می‌کنیم و آنها را داخل آب سرد، به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم.

 

روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار داده و کمی هویج‌ها را داخل آن تفت داده و کناری قرار می‌دهیم.

 

گوشت را به همراه برنجی که از قبل خیس کرده بودیم، به روغن اضافه کرده و تفت می‌دهیم. نمک و فلفل را نیز به مخلوط گوشت و برنج می‌افزاییم. حرارت را خاموش می‌کنیم.

 

در یک ظرف مناسب، هویج‌ها را چیده و با مخلوط برنج و گوشت، داخل آنها را پر می‌کنیم.

 

سیر رنده شده را به همراه نمک و رب انار، با کمی آب مخلوط کرده و کنار دلمه‌ها می‌ریزیم.

 

ظرف حاوی دلمه‌ها را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا مواد داخل دلمه‌ها، پخته شوند. این دلمه هنگام سرو، باید فاقد آب باشد.

   http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

 

 

اصفهان نگین فیروزه ای جهان

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها