پلوی كوكچه سو
شنبه 28 بهمن 1396 2:38 PM
برنج 300 گرم
نمك و روغن به مقدار لازم
هویج 1 عدد
نخود پخته 150 گرم
شوید تازه 2 قاشق سوپخوری
گردوی خردشده 100 گرم
برنج را با آب ولرم و نمك حدود نیم ساعت بخیسانید. سپس آب آن را خارج نمایید. در یك قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و برنج را در آن تفت دهید. سپس هویج را رنده كنید و به برنج بیفزایید. آنگاه نخود پخته را اضافه نمایید و به مقدار كافی یا حدود 2 پیمانه آب به برنج بیفزایید. پلو را به صورت كته دم كنید. پس از آنكه برنج دم كشید، شعله را خاموش نمایید و حدود 10 دقیقه به برنج استراحت دهید. سپس شوید ریزشده و گردوی خردشده را به برنج اضافه كنید و هم بزنید و در دیس بكشید.