امروز تصمیم داریم شما را با شیوهی تهیهی یک نوع مربای خوش طعم آشنا کنیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیهی این مربای خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
پرتقال: یک کیلو
آب پرتقال: یک پیمانه
آب: دو پیمانه
آب لیمو: یک پیمانه
شکر: یک و نیم کیلو
طرز تهیه:
پرتقالها را ضخیمتر از معمول، پوست میگیریم به گونهای که فیلهی پرتقال مشخص شود. سپس آنها را باز کرده و پوستههای داخلی را نیز کاملا از پرتقال جدا و به قطعات کوچکی تقسیم میکنیم.
آب را روی پرتقالها ریخته و دو ساعت آنها را کناری قرار میدهیم.
پس از گذشت این زمان، ظرف حاوی پرتقالها را روی حرارت ملایم قرار داده و آب پرتقال را به آن میافزاییم. حدود نیم ساعت اجازه میدهیم تا پرتقالها کاملا روی حرارت، نرم شوند.
شکر و آبلیمو را به پرتقالها اضافه کرده و 15 دقیقهی دیگر، مربا را روی حرارت قرار میدهیم. در این فاصله باید مربا را دایم هم بزنیم.
پس از گذشت این زمان، حرارت را خاموش کرده و اجازه میدهیم تا مربا کمی خنک شود. مربای ما آماده است؛ آن را در ظرفی شیشهای ریخته، در ظرف را میبندیم و داخل یخچال نگهداری میکنیم.