مسقطی شیرازی
پنج شنبه 26 بهمن 1396 10:57 AM
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. برای تهیه مسقطی نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل کرده و از صافی رد میکنیم.
2. سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب به هم میزنیم تا مواد به جوش بیایند و کمی غلیظ شوند. سپس شکر و گلاب را اضافه میکنیم.
3. خلال بادام را میشوییم و به مواد اضافه میکنیم. سپس روغن را داغ و به مواد اضافه میکنیم.
4. مسقطی را به هم میزنیم تا تمام مواد یکدست شوند. مایع غلیظ به دست آمده را در پیالههای کوچک میریزیم و روی آن را تزئین میکنیم.