دسر لبو
پنج شنبه 26 بهمن 1396 10:50 AM
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب کتری بگذارید تا شفاف و بیرنگ شود. لبوها را با آب بپزید. وقتی پخته شد، شکر را اضافه کنید و بگذارید آب لبو کمی غلیظ شود.
2. بعد از سرد شدن لبو را کامل با گوشتکوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید. پوره، خامه و شکر را با دور کُند همزن مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس شیر و آب لبو را که غلیظ و مثل سس شده اضافه کنید و هم بزنید. حواس تان باشد زیادی هم نزنید که کف می کند.
3. بعد ژلاتین حل شده را که ولرم شده، اضافه کنید و هم بزنید. سپس در قالب مورد نظر که چرب شده بریزید و شش ساعت در یخچال بماند تا آماده شود. بعد با خامه فرم گرفته و سس لبو تزیین کنید. (سس بعد از جوشیدن آب لبو و غلیظ شدن حاصل می شود.)
نکته:
1. مقدار شکر به خودتان بستگی دارد. اگر لبو و آب لبو خیلی شیرین است شکر کمتری اضافه کنید. اگر شیرین نیست شکر بیشتری بریزید.
2. می توانید چهار قاشق سوپ خوری خامه یا یک پاکت کامل بریزید.
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب