دلمه فلفل با بلغور و كشمش
چهارشنبه 25 بهمن 1396 6:44 PM
مواد لازم :
روش تهیه :
1. آب مرغ، پياز و هويج را روي حرارت به جوش آوريد، شعله را كم كنيد و بعد كشمش و بلغور را اضافه كنيد و 5 دقيقه ديگر صبر كنيد.
2. سپس آب مخلوط را دور بريزيد. فلفل دلمهايها را نصف كنيد و تخم شان را بگيريد. پنير را با مواد مخلوط كنيد و داخل فلفلها بريزيد.
3. فلفلها را در قابلمه بگذاريد و يكدوم فنجان آب هم بريزيد و به جوش آوريد. شعله را كم كنيد و در ظرف را ببنديد.
4. 5 تا 10 دقيقه بگذاريد تا كمي نرم شوند. مغزها را روي مواد داخل فلفلها بپاشيد و سرو كنيد. (براي2 نفر)
آفتاب آمد دلیل آفتاب گر دلیلت باید از وی رخ متاب