0

باقالی‌پلو مجلسی با ماهیچه گوسفندی

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

باقالی‌پلو مجلسی با ماهیچه گوسفندی
یک شنبه 22 بهمن 1396  10:57 PM

ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: باقالی‌پلو با ماهیچه یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که تقریبا هیچ‌کس دست رد به سینه آن نمی‌زند!

 


مواد لازم:
 
  • ماهیچه گوسفندی: 700 گرم
  • برنج: 3 پیمانه
  • شبت (خرد شده): 3 پیمانه
  • باقلاسبز: 200 گرم
  • پیاز (متوسط): 2 عدد
  • زعفران: 2 قاشق سوپ خوری
  • رب (تفت داده): یک قاشق سوپ خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • سیر: 3 حبه
  • آب: 2 لیوان
 باقلاپلو با ماهیچه گوسفندی

طرز تهیه:

1. ابتدا ماهیچه ها را خوب بشویید. پیازها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن در قابلمه تفت دهید تا نرم شود.
 
2. سپس ماهیچه ها را اضافه کنید و با پیاز کمی تفت دهید. نمک و فلفل، زردچوبه و سیر را به همراه 3 لیوان آب به ماهیچه اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا ماهیچه ها به آرامی بپزد.
 
3. در اواخر پخت، رب تفت داده شده و زعفران را اضافه کنید و بگذارید تا ماهیچه ها کاملا بپزد و آب آن کشیده شود.

4. سپس آب را در قابلمه بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. بعد باقلا سبز تازه را در آب جوش بریزید و پس از 5 دقیقه برنج را که از چند ساعت قبل خیس کرده اید اضافه کنید و یک دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، شبت را بریزید.
 
5. سپس برنج را آبکش کنید و در کف قابلمه مورد نظر کمی روغن و پس از آن برنج را بریزید و بگذارید به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها